marek1974 26.03.2005 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2005 Witam wszystkich! to mój pierwszy raz hihihi!!! Szukam osób które budowały domy nowoczesne, modernistyczne.Chciałbym przeczytać o waszych dośwadczeniach tj. gdzie był robiony projekt, przez jaką firmę realizowany, w jakiej technologii no i oczywiście zobaczyć fotki Pozdrawiam i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 27.03.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2005 zajrzyj też do tych wątków:http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=22736&start=0http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=43046&start=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek1974 27.03.2005 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2005 Oj dziękuję bardzo sporo do przestudiowania mam tylko nadzieję że pewien pan z ameryki nie przyłączy się do tej rozmowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 27.03.2005 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2005 hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agac 04.10.2005 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 robert a co z projektem domu w krakowie ze strony rs+ może byś go upublicznił jest naprawdę świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 04.10.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 jest upubliczniony na mojej stronie - to wystarczy. po pierwsze nie jest to moj dom zeby go upubliczniac na forumpo drugie to dopiero projektale dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agac 04.10.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 ZDRADZISZ CENE TAKIEGO PROJEKTU?PISAŁEŚ ŻE CENA ZA PROJ. INDYWID. TO OK.10-30 TYS.ALE TO BYŁO JAKIŚ CZAS TEMU. A TEN?BLIŻEJ 10 CZY 30? JESTEM WŁAŚNIE NA ETAPIE POSZUKIWANIA PROJEKTU DOMKU I DZIAŁKI POD NIEGO.TROCHĘ POCZYTAŁAM I JUŻ NIE WIEM CO NAJPIERW PROJEKT CZY DZIAŁKA? INTERESUJE MNIE KOSZT BUDOWY TAKIEGO DOMU, WSZYSCY PISZĄ ŻE DROŻEJ NIŻ TYPOWY, ALE CO TO ZNACZY DROŻEJ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 04.10.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 poszło na privnajpierw działka, projekt jest pochodną działki i warunków jakie na niej istnieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agac 04.10.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 dziękuję za podpowiedź. szkoda że taki duży z tego co zaobserwowałam większość tych domów ma duże powierzchnie, np. gotowce ze str. http://www.gmistudio.com.pl nas jest 3 szt myślę że jakieś 140-160 m, byłoby ok? co o tym myślisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 04.10.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 jesli nie macie jakichs specjalnych potrzeb i wymagań, to oczywiscie ze te 140-160 m bedzie ok. Problem zwykle w tym,. że jak sie juz siada do projektu, to pojawiają się nowe zachcianki . jesli ktoś ma na to pieniądze to czemu nie. jesli nie ma to trzeba mocno utrzymywać w ryzach program domu. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 07.10.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 marek 1974 ten wontek sprawił że zaczołem myslec ( pos fact) o budowie domu nowoczesnego - fajna sprawa i na twoje pytanie, tak zupełnie bez ambicji autorskich i wbrew sugerowanym trendom na tychże forach odeślę cię do strony z taką powiedzmy namiastka domów innych - bo spodziewam sie że w opini prawdziwych znawców bedzie to chłam ale jesli ja bym sie jeszcze raz budował i myślał o nowoczesnym domu biorąc pod uwagę moje zdolności finansowania tego przedsięwzięcia to też ograniczał bym sie wielkosciowo i kosztowa i wybierał bym pewnie coś z tej półki http://www.archipelag.pl/projekty-zopisem.php?KatID=3090900 pozdrawiam i powodzenia daj znać jak już wybierzesz projekt i przystąpisz do realziazacji bo być może za 5-7 lat bedę powtarzał budowę i być może bedzie to coś w podobnym stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts