osowa 30.03.2005 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Lidko Kroyena ma specyficzne poczucie humoru ... jego trzeba czytać inaczej ( oczywiście ) oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 30.03.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 ...jednak ciekawa jestem, co mi odpowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 30.03.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Liduś humor ponad wszystko, PO CO CI TEN smutek, PANOWIE CI POMOGĄ. Z Castoramy (oczywiście ), oczywiście . Miałem w domu przykład odcięcia kobiety od wszelkich przyjaciół i uważam taki model współżycia za nieskuteczny. Niestety zwykle taka osoba (bo działa to u obu płci) jest nierefolmowalna więc pozostają obejścia. A wymienione powyżej uważam za najskuteczniejsze, gdyż z punktu widzenia matki natury gay jest najlepszym przyjacielem dziewczyny i niegroźnym dla testosteronowego samca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 30.03.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Kroyena, to nie jest odpowiedź na moje pytanie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 30.03.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Jeżeli chodzi o obściskiwanie się z facetami dla jaj to niekoniecznie jaknajbardziej, ale tak. Większość facetów z mojego otoczenia (tego bliższego) na tyle zna kroyenę, że wie, że go na to stać pomimo, że jest hetero. Jeżeli chodzi o wspólmałżowinkę to jestem fanem Stinga w tym zakresie, że zacytuję: "Free, free, set them free". Co do norm moralnych to mam raczej ostre w stosunku do wyżej opisanych relacji i sprawnie działający system ABS umożliwiający póki co jazdę przez ziemski padół bez większych moralnych słuczek po przysiędze małżeńskiej (tfu, tfu , jakby kto chciał ociotować ). Czy tak odpowiedź cię satysfakcjonuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 30.03.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Czy tak odpowiedź cię satysfakcjonuje? no... raczej nie bo kochany wciąż jest niejednozanczna nie pytam z kim się obściskiwałeś a z kim nie, tylko czy wypróbowałeś kiedyś już tą metodę neutralizowania leków faceta swojej koleżanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 30.03.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Nie bo nie było takiej potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts