bullterier 28.03.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2005 MAM STROP WYKONANY Z PŁYT ŻELBETONOWYCH PREFABRYKOWANYCH TZW. PŁYT KANAŁOWYCH. CHCEM ZASTOSOWAĆ ŚCIANKI Z BETONU Z BETONU KOMÓRKOWEGO 12 CM LUB CEGŁY CERAMICZNEJ DZIURKOWANEJ 12CM. ZAZNACZAM ŻE W PROJEKCIE SĄ KARTONGIPSY (KTÓRYCH NIE CHCĘ),A NA PŁYTACH NIE MA ŻADNEJ NADLEWKI BETONU. CZY TAKIE ŚCIANKI SĄ DOPUSZCZALNE I CZY JEST TO ROZWIĄZANIE BEZPIECZNE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 28.03.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2005 Ja mam samochód czy mogę nim jedzdzić z szybkościa 120km/h ? Zadałes wg mnie takie samo pytanie jak ja, malo danych o tym stropie podajesz i oczekujesz ze Ci tu napiszemy ze wytrzyma. Masz projekt, kogoś kto go rojektował (adoptował) a wiec powinien wiedziec na jakie obciążenia są liczone stropy, jakie to są dokladnie stropy i jakich rozpiętości. Scianki z gazobetonu sa lekkie, stropy kanaowe niby mocne ale... no własnie moga byc pewne ale.... Po co ten włączony Caps Lock? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts