maciekg 28.03.2005 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2005 Witam, Proszę o wypowiedzi nt. drewna na elewacji, tarasie zewnętrznym? Parę pytań: Jakie gatunki stosowa?, jak zabezpieczone?Jaki będzie stan drewna po X latach stan ?Ile to kosztuje wychodzi za m2? Dzięki za rady, namiary na źródła, info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 14.04.2005 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Podpisuję się pod tą prośbą! Źle przygotowane lub źle konserwowane drewno na zewnątrz potrafi wyjątkowo szpecić. Przydałoby się poszerzyć wiedzę w tym zakresie.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.04.2005 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Ja też się przyłączam do prośby. U mnie ma być dużo drewna - elewacje, tarasy. Chcielibyśmy to dobrze zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.04.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Mnie też bardzo interesuje ten temat.Drewno na taras, na murki tarasowe i na ganku, balustrady przy klombach z kwiatami "przytulonych" do tarasu itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 16.04.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2005 Jak wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 17.04.2005 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 No to Redakcjo kochana ulegnij i napisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGI I JARO 19.04.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Tak, tak my też chcemy wiedzieć wiecej o pielęnacji drewna na zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 26.04.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Skoro już przy tym temacie jesteśmy, to ja łaknę wiedzy również na temat konserwacji dachów z wióra osikowego oraz ewentualnej ich impregnacji ogniochronnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts