Miśka76 13.05.2012 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 To jest dobry pomysł z pzełamaniem tej bieli. Ja bym może wolała jakiś bardzo ciemny brąz, ale jak się wszystkie zrobi bardzo bardzo jasne (biel i beże), to pokój staje się mdły i ciężko to dodatkami ożywić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zorja 14.05.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Fotele mają wymienialne pokrowce, więc jak najbardziej możnaby Teraz dzięki pokrowcom są ciemnobeżowe/kawa z mlekiem, kolor dobrany do poprzedniego mieszkania. Na szczęście ze wszystkimi elementami tekstylnymi będzie się dało potańczyć. Dzięki za sugestię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mortor 14.05.2012 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Ja najchętniej wziąłbym do siebie deski , ale wiadomo budżet nie ten, jak dla mnie jeśli panele to tego typu: http://img406.imageshack.us/img406/7966/edgerpanel.jpg Uploaded with ImageShack.us Imituje dąb firma Edger. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśka76 14.05.2012 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Fotele mają wymienialne pokrowce, więc jak najbardziej możnaby Teraz dzięki pokrowcom są ciemnobeżowe/kawa z mlekiem, kolor dobrany do poprzedniego mieszkania. Na szczęście ze wszystkimi elementami tekstylnymi będzie się dało potańczyć. Dzięki za sugestię No to super - sprawa rozwiązana U mnie z kolei nie wystarczy zmiana pokryć, bo koty mi na wszystko linieją, więc na każdym łóżku/sofie/fotelu musi być narzuta, do kt się nie przyklejają kłaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts