Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Sylwka i Kasi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 137
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

O przepraszam nie zauważyłem.

Mam nadzieję jednak, że się nie obrazisz.

Hmm no i teraz jest problem bo będą dwa wątki dotyczące tego samego.

Odpowiedziałaś już na mój wątek i nie można go chyba usunąć.

Może udałoby się usunąć Twój wątek a Twój post przenieść do tych komentarzy.

A tak poza tym, to właśnie zabieram się do skanowania zdjęć i nastąpi ciąg dalszy "Dziennika Sylwka i Kasi".

• 2 weeks później...

Oj widzę, że nabrałeś szybkości - najbardziej podobają mi się te fragmenty bez fragmentów - do uzupełnienia...

Co do ekipy to się nie martw. Takie co przychodzą na czas to chyba wyjątki, no ale nie ważne jak zaczyna ekipa - ważne jak kończy... oby nie jak ten z pierwowzoru tego powiedzenia...

Organizacja nie jest taka straszna, jednak pod warunkiem, że hurtownie są słowne.

Trzymam kciuki i czekam na więcej.

Pracuję intensywnie (oczywiście budowa na pierwszym planie) nad dogoniem opisów w dzienniku ze stanem faktycznym - jestem juz prawie na równi - ale zdjęcia dopiero w weekend powstawiam - również w umieszczone już wcześniej opisy.

A o ocenie ekipy jeszcze za wcześnie mówić. Na razie nic szczególnego na plus ale wpadki żadnej też nie było. A jaki ładny kibelek mi zbili :-)

Lubię taki nawał zadań tylko, że córki już zaczynają mówić, że taty prawie nie ma w domu. :-(

Ja swoją zabieram nieraz na budowę, tylko, że to więcej kłopotu... :cry: Szkoda mi tego czasu jaki jej kradnę, ale pocieszam się że jeszcze tylko do jesieni... Staram się za to robić takie dni tylko dla niej... a ona wie dobrze jak to wykożystać :wink:

Wiele spraw mielismy już przemyślane i jest teraz łatwiej ale sporo detali wychodzi w trakcie i trzeba podejmować decyzję natychmiast

Tak tak, przychodzi majster i chce na zaraz odpowiedź a ty człowieku często nie wiesz o co mu chodzi. Ja też miałem takie przypadki. Często mówiłem jak ma wyjść, a jak to zrobić to niech się dogadują z kierownikiem...