nurni 20.04.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 No ładnie, ładnie Panie robota idzie. A jakim aparatem zdjęcia rozbisz, ściany trochę "się walą" ale to pewnie wina krótkiego obiektywu. Nic się nie martw ja już żonce - dzień dobry Pani mówię Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwekW 22.04.2005 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Faktycznie zdjęcia są robione poprzez eksport poszczególnych klatek z filmu nagrywanego na kamerę cyfrową.Ale fakt, że mam nasadkę szerokokątna na obiektyw.Robię też zdjęcia ale ponieważ używam zwykłej (nie cyfrowej) lustrzanki to musiałbym z ich pokazaniem czekać do zakończenia filmu a tak mam od ręki - no ale niestety gorszej jakości. Jednak wywołałem już kilka filmów (i slajdów) i jak je zeskanuję to podmienię za te kiepskie z kamery. A brakujące posty uzupełnię i projekt też pokażę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 23.04.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 A jakim aparatem zdjęcia rozbisz, ściany trochę "się walą" ale to pewnie wina krótkiego obiektywu. Przecież to nie wystawa fotograficzna ! Mnie jest miło popatrzeć na imponujący postęp prac SylwkaW i nie zwracam uwagi na to jakiej jakości są zdjęcia. SylwekW robi "dokumentacje zdjęciową" , na artystyczne fotki przyjdzie pora - nieprawdaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 23.04.2005 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 ...Przecież to nie wystawa fotograficzna ! Mnie jest miło popatrzeć na imponujący postęp prac SylwkaW i nie zwracam uwagi na to jakiej jakości są zdjęcia. .. To nie była krytyka tylko pytanie z ciekawości. Bawię się trochę fotografią więc byłem zainteresowany co dało taki efekt. A zdjęcia Sylwka odbieram dokładnie tak samo jak i Ty. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonal 24.04.2005 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 dom na wizualizacji wygląda fajowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.04.2005 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 Niedziela - 23 kwietnia 2005.r Odpowiadając na sugestie umieściłem we wcześniejszych - zaległych - postach szkice projektu. Sylwek... w kwestii formalnej... 23 kwietnia 2005 to sobota... nie zebym sie czepial.. ale porządek powinien być :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwekW 24.04.2005 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 Masz rację Maksiu ..... już poprawiam w mojej świadomości wyszło na niedzielę, bo jutro (24.04) idę na służbę i mi sie pomerdało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 28.04.2005 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Sylwek, kurcze... tak sobie patrzę na te Twoje zdjęcia, patrzę i nie widzę tam kotew w ścianach... a obiecywałeś że budujesz 3W To znaczy co? Wiercić potem będą? Napisz dlaczego tych kotew nie ma, bo u mnie też będzie 3W, a takiej metody budowy nie widziałem jeszcze. A tak poza tym to strasznie Wam kibicuję, trzymam kciuki i często tu zaglądam (znaczy do dziennika) Pozdrawiam Brzuzens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwekW 29.04.2005 03:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Haha - ale ubaw. Oczywiście kotwy są - i to nawet takie prawdziwe systemowe. Tylko .... kierownik też oglądał bo go prosiłem aby ocenił, czy nie są za rzadko a on staje przed budynkiem i mówi: "... ale tu od drzwi do okna to nie ma wcale kotew ..." a ja miałem ubaw. Jak stał na wprost to ich nie widział - bo wtedy widzisz tylko przekrój drutu, jak staniesz lekko z boku to wtedy widać. Zaraz poszukam zdjęcia gdzie je widać dobrze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwekW 01.05.2005 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2005 Brzuzens ...... to specjalnie dla Ciebie - mam nadzieję, że coś widać. http://republika.pl/highelv/fotos/budowa/kotwy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 01.05.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2005 Jaki sympatyczny jeżyk . Pamiętam bardzo bałem się tego etapu, żeby się jakieś dziecko z okolicy nie nadziało. Za to o ile pamiętam to muraże nadziali się 2 razy ale na szczęście słabo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwekW 01.05.2005 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2005 Ja sam już czołem się nadziałem na jedną kotwę (z przodu naprawdę wcale ich nie widać) i natychmiast zdałem sobie sprawę z ryzyka dla dzieci i dlatego cały pierwszy (najniższy) rząd okleiliśmy taśmą - taką biało-czerwoną - jak to robia np w "Pod napięciem" hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 01.05.2005 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2005 Super, az milo patrzec jak sie mury pna do gory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 01.05.2005 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2005 Ja sam już czołem się nadziałem na jedną kotwę (z przodu naprawdę wcale ich nie widać) i natychmiast zdałem sobie sprawę z ryzyka dla dzieci i dlatego cały pierwszy (najniższy) rząd okleiliśmy taśmą - taką biało-czerwoną - jak to robia np w "Pod napięciem" hehe. Tak, niebezpieczeństwo jest duże, podrapania to nic w porównaniu z możliwością nadziania lub wykłucia oka. Trzeba bardzo uważać. Będzie spokojnie dopiero jak zrobisz warstwę zewnętrzną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 01.05.2005 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2005 Brzuzens ...... to specjalnie dla Ciebie - mam nadzieję, że coś widać. Ooo! Teraz to tak Wszystko widać Dzięki. Pozdrawiam Brzuzens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 03.05.2005 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Na rzutach bardzo sensownie wygląda ten Wasz domek. Tak z niecierpliwopścią czekam , aż wkleisz skan elewacji. Domek wygląda na duży i bardzo funkcjonalny. Bardzo ciekawa jestem jaka bryła zamyka takie fajne wnętrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 06.05.2005 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Ale idziecie jak BURZA, aż miło patrzeć! J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwekW 06.05.2005 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Renatka - az się zarumieniłem czytając takie pochlubne opinie o naszym projekcie. Na życzenie "czytelników" za 5 minut pojawi się skan elewacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 07.05.2005 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Tylko się nie rumień , bo zamierzam Cię komplementować Uwazam ,że dom ma szlachetną bryłę. Jest prosty , elegancki i brak w nim kosztownych udziwnień - a to dobrze i dla samego domu i dla kieszeni inwestorów. Będą okiennice? W jakim kolorze okna i elewacja? A dach? Jak Ci się wypielęgnował strop? Pomogła trochę pogoda? Gdybyś mieszkał na moim terenie to wiedziałabym ,że na pewno pomogła Zasypałam Cię pytaniami , ale ja naprawdę mocno kibicuję Tobie i Kasi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redwald 08.05.2005 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Aż miło poczytać Twój dziennik budowy. Ale tempo. I wszystko takie poukładane i zaplanowane. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts