Gość 02.10.2002 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2002 Witam wszystkich Mam serdeczną prośbę do grupowiczów Czy we wnęce okiennej 126cm na 189cm (stare budownictwo )(okno skrzynkowe)można zastosować okno dwuskrzydłowe.I drugie pytanie czy firma TRAS bodajże z Tych jest warta polecenia. A pytam bo technik poinformował mnie że ich patent na profile wygrał w Muratorze cena/jakość ale z drugiej strony polecane jest okucie ROTO a profile wszystkie są podobne ja chciałem wybrć KBE i firmę z Łodzi KMM okno.Przepraszam za nieprawidłowe nazewnictwo ale nie mam o tym zielonego pojęcia . Bardzo proszę o odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.10.2002 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2002 Sorki jeszcze raz ja Bardzo prosze napiszcie czy firm TRAS z systemem okien Eco 9001 i własnym typem okuć Warta jest zainteresowania.I jakie ewentualnie doświadczenia z użytkowaniem.i czy to co skopiwałem niżej jest prawdą i czy ma znaczenie. ECO 9001, należy do nowej generacji całkowicie pozbawionej domieszek szkodliwych metali - kadmu i ołowiu, otworzył on zupełnie nowy rozdział w technologii produkcji okien z tworzyw sztucznych w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plonskij 03.10.2002 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2002 okno nie jest duże, więc można je zrobić w każdym systemie. Natomiast na system okuć WARTA musi być odrębna aprobata techniczna wydawana przez METALPLAST Poznań. Co do profili PVC - kadmu nie ma już od lat 10-ciu [w ogóle w każdym z systemów. Cena/jakość nie może być wyróżnikiem - kto oceniał tę jakość. Sama firma jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts