osowa 02.04.2005 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2005 Tesiu ... napisz co z nim ... czy już odleciał spokojny ? Mam nadzieję, że tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.04.2005 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2005 Joasiu dalej tłucze.... dzis przyklejam do szyby od strony zewnetrznej folię....moze to go odstarszy....wiesz ja mysle ze moze to ta druga polowa ptaszka skoszonego no bo jak inaczej tłumaczyc takie zachowanie???? pod tym oknem to sie stało..i pod tym oknem było gniazdo z jajkami..... no wiem..moze to głupia teoria....ale tyle jest okien a on tylko w to.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 02.04.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2005 Tesiu... tak mi przykro – myślę, że to chyba jednak akt rozpaczy z miłości – cokolwiek ona oznacza ... To jego płacz i tęsknota powodują akty desperacji – tak mi się wydaje... to jego rozdarcie – nie wiem jak mu pomóc ? Czy dzwoniłaś do tej akademi? "..może to głupia teoria...."- sądzę, że to jedyna słuszna i mądra teoria... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.04.2005 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2005 Joasiu znowu jest..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 02.04.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2005 Tesko... proszę – zadzwoń do tej akademii ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ppp.j 02.04.2005 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2005 A może zwyczajnie otwórz mu okno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.04.2005 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 hahah nie otwierane jest ale dzis dalej tłucze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 04.04.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 Tesko Mam pomysł.Ja zaposiadam walniętą srokę. Znakiem odmianę dudniąco-walącą z gatunku Parapetnik Osrany.Uwzięła się i wali dzień w dzień od ponad roku bladawym świtem aż łepek jej odskakuje ( wersja speedowo-czadowa )Szczęściem wybrała sobie parapet okna pokoju w którym nikt nie śpi - inaczej już by nie było tematu. Może jakiś mix -max by ten tego a potem leasing dla tych co chcą odpukiwać w niemalowane ekologicznym sposobem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ppp.j 04.04.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 Przychodzi mi szalona myśl. Może on się w Twoim stanie surowym urodził i chce odwiedzić miejsce swej beztroskiej młodości? Jeżeli masz nie otwierane okno to pozostaje Ci tylko zamontować dzwonek lub lepiej kołatkę dla ptaszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.04.2005 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 ....oststnio tez tak pomyslałam.....ale na wiezbie byly inne ptaszki.... dalej tłucze.....no i zjezdza po szybie auta no i obrabia moje lusterko od auta.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 06.04.2005 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 Może wystarczy otworzyć okno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 07.04.2005 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Znakiem ten ptaszor to samiec !! Leje wszystkie inne "ptaszory " co mogą mu narobić koło piórka. Lubi mieć wyłączność jak widać na teren i nie odpuści konkurencji Samiec pełnym dziobem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia385 07.04.2005 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Ten ptak to - SZYBOWIEC Tesko może jakaś stacja ornitologiczna udzieli Ci (albo jemu) pomocy, nawiedzony ptaszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 07.04.2005 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Teska, stacja ornitologiczna PAN jest w Bolkowie nad Świdwiem. Nie mogłam co prawda znaleźć nr telefonu, ale może w leśnictwie Tanowo będą wiedzieli? Tanowo: (091) 31-26-540 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.04.2005 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Maggie dzieki zakrece w poniedzialek....dzis nie tłukł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 08.04.2005 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2005 Czy to nie jest pan jaskółka? Czytałam o zbiorowym samobójstwie tych ptaszków, którym gospodarz notorycznie niszczył gniazda. Rozpędzały się i rozbijały o drzwi tej stodoły, gdzie wcześniej zbudowały gniazda. Prasa o tym pisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henryk_baszkowka 08.04.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2005 Teska, Kota kup, kota!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.04.2005 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Henryk mam już kota...od 8 lat....ale wiesz salonowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.04.2005 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Słoneczko no własnie nie jaskółka.....ale od wczoraj nie tłucze.....może już mu depresja przeszła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 09.04.2005 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Znakiem wybił sobie ze łba.. a może mu odbiło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts