wa234 29.03.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 do czego można wykorzystać odchody gołębi w ogródku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonAn 29.03.2005 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 Boirąc na logikę gołębi nawóz nie powinien różnić się od kurzego,który z powodzeniem jest wykorzystywany pod warzywo.Trzeba tylko pamiętać,że jest on bardzo silny i nie można przesadzać z dawkowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bochyn 31.03.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 a ja z innej beczki, w poblizu domku mam hodowle gołębi pocztowych, ptaszki ładne, ładnie fruwają i ogólnie nie przeszkadzają ale niestety robią kupska na sąsiednich dachach, planuje w tym roku wymienic całą dachówke na nowa w dodatku koloru czarnego, czy jest jakis sposób zeby odstraszyć gołąbki zeby nie siadały na mój dach, oczywiście nie robiac im krzywdy pozdrawiam Piotr [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bochyn 04.04.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 a ja z innej beczki, w poblizu domku mam hodowle gołębi pocztowych, ptaszki ładne, ładnie fruwają i ogólnie nie przeszkadzają ale niestety robią kupska na sąsiednich dachach, planuje w tym roku wymienic całą dachówke na nowa w dodatku koloru czarnego, czy jest jakis sposób zeby odstraszyć gołąbki zeby nie siadały na mój dach, oczywiście nie robiac im krzywdy pozdrawiam Piotr [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej49 10.04.2005 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 Odchody gołębie najlepiej wykorzystywać do posypywania kompostu i jako gnojówkę do podlewania roślin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts