Arkus 31.03.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 (edytowane) szukasz cos prostego ..hm do tych domków co są tu proponowane dorzucę jeden co mi sie podoba ale właśnie dla mnie jest za duży Proxima i na wąską działkę (21m) to chyba najwęższy dom z tych dużych . http://domus.wroc.pl/projekt/proxima-ii= pozdrawiam Edytowane 25 Kwietnia 2013 przez Arkus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 01.04.2005 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 HEj ! Proxima jest całkiem całkiem, ale niestety zostało by mi działki po 5 metrów z każdej strony.... Powierzchnia zabudowy musi byc nieco mniejsza Napisałam wczoraj do Archonu z pytaniem, o powiększenie garażu w "Domu w tulipanach" oraz o zwężenie go o 10cm ( tyle mi jeszcze brakuje). Dostałam odpowiedź, że biuro mi takiej zmiany nie zrobi, ale wydadzą na to zgodę i jest to dosyc proste. Siedzę teraz w paincie i robię własną adaptację - może potem wkleję dom przed zmianami i po zmieniam i rozkład wnętrza i elewacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gafinka 01.04.2005 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 A taki http://www.arex.net.pl/03projekty/tradycyjne/danuta.htm Ja ten typ domu znam z bezpośredniego bywania - bardzo przestronne i dobrze zaplanowane pomieszczenia, bardzo funkcjonalne - mój szwagier taki zbudował tylko większy - ale działka też większa i garaż on ma nie w bryle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 04.04.2005 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 Hej ! Grafinko, Jakie piękne domy.... Zapisuję sobie w ulubionych Może następny dom uda mi się wybudować tak okazały Baaaaardzo ładne. Nadal mam wielkie dylematy - w weekend stworzyliśmy prawie do końca papierowy model "domu w tulipanach" i postawilismy go na naszej działce... Mały ten ogródeczek został.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 04.04.2005 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 chcesz miec dość duży dom i spory ogródek a działkę masz nie spełniająca tych dwch warunków - musisz się zdecydowac na wybór albo szukaj większej działki, najlepiej ze znanymi juz warunkami zabudowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts