zaga 29.03.2005 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 Poradzcie na pewno macie swoje zdanie. Szczegolnie Ci którzy brali kredyty.Który bank jest najkorzystniejszy, tylko nie piszcie ze to zalezy itd.itd. Powiedzmy franki, malejący, na 25 lat, 100tys na wykonczenie domu (albo siebie) stan surowy zamkniety.Pozdrawiam! Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PRO 29.03.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 Jestem na podobnym etapie i skłaniam sie do BZWBK do 30.06 maja super warunki w PLN a słyszałem ze maja wprowadzić CHF niedługo ja troche jeszcze poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karols 30.03.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Ja wybrałam GE Money: -decyzja o przyznaniu i przygotowana umowa do podpisu 2 dni -elastyczni przy obliczaniu zdolności kredytowej (w innych bankach miałam problemy) -marża i oprocentowanie uzależnione od wkładu własnego. - w ilu transzach chciałam w tylu mi wypłacają. -do wypłaty następnej transzy muszę przedstawić zdjęcia i ksero dziennika budowy. Narazie jestem zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek -nowy- 30.03.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Uważaj na złudne promocje np: atrakcyjne oprocentowanie na rok lub dwa a potem wskakujesz na wyższe niż w innych bankach lub atrakcyjne oprocentowanie ale dodatkowe opłaty nie pamiętam który to bank ale oprocentowanie na rok bardzo atrakcyjne ale przy budowie domu musza być "wizytacje z banku" co tydzień każda kosztuje 200 zł.niestety bank musi zarobić więc jak da coś w promocji to odbije sobie na innych opłatach - zobacz jakie dywidendy za 2004 odprowadziły banki.Ja polecam multibank w grudniu biorę kredyt na zakup placu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 30.03.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Również polecam Multibank, własnie wzięłam kredyt na zakup działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PRO 30.03.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Oprocentowanie jest atrakcyjne na rok i dwa ale później jest Wibor + 1 % nieznam banku który ma takie warunki, a gdy Wibor +1% jest wyższy od promocyjnego za rok czy dwa tez mozna złożyć wniosek o przedłużenie tego bardziej atrakcyjnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts