Dorota B 30.03.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Jak wykończyliście glazurę w kuchni? Chodzi mi o krawędzie, które będą widoczne, np. u mnie przy oknie część glazury nie będzie zakryta szafkami, będą zrobione z glazury "schodki". Czy są jakies listwy? A może to będzie za masywne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wjarekw 30.03.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Najlepszym wykończeniem jest nie wykańczanie! Tym bardziej, że chcesz zrobić schodzy z płytek naścianie. Zakończ zwyczajnie gipsem i pomaluj tak jak ścianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berenika 30.03.2005 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Ja lubię jak powierzchnia płytek licuje ze ścianą. Ale to chyba lepiej wygląda na niedużych kawałkach ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duch07 30.03.2005 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Najlepszym wykończeniem jest nie wykańczanie! wjarekwzgadzam sie z tobą.Płytki własnie tak wykończyłem u siebie.Miałem jednak dodatkową trudność .Płytki które kupiłem nie miały prostych brzegów,ale wyszło ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 31.03.2005 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Zrób wykończenie akrylem do połowy grubości płytki, jeżeli nie jest grubość płytki z klejem jest nie więcej niż 8mm. Generalnie nie za dużo tego akrylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 31.03.2005 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Mam schodkowe ułożenie w kuchhni – bez wykańczania ( do wglądu w mojej galerii – link w podpisie). W nowym domu raczej zamontowałabym je tak – by wchodziły w płaszczyznę ściany ... Ale ogólnie jest ok. – nie narzekam na specjalnie jakieś kłopoty wynikającego z tego ułożenia płytek . Pozdrawiam słonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts