pawelurb 30.03.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 wybieram sie dzisiaj do castoramy na małe zakupy, zaczynam niedługo i zastanawiam się co powinno sie przydac ( nie do budowy ale powiedzmy w celach kontrolnych po wykonawcy ) , wymyśliłem narazie że kupię poziomicę, taśmę mierniczą ...i co jeszcze może się przydać z takich tego typu drobiazgów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Scarab 30.03.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 siekiera, motyka, młotek, kusza... zalezy tez od preferencji :]ale bezwzglednie worki plastikowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 30.03.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Sam kiedyś zadałem podobne pytanie.Jak ten czas leci, to było w 2002 roku...http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=5367&highlight=narz%EAdzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 30.03.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Sam kiedyś zadałem podobne pytanie.Jak ten czas leci, to było w 2002 roku...http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=5367&highlight=narz%EAdzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 30.03.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 tak tak, poziomica, jak najbardziej - im dłuższa, tym lepszataśma też pozatym:gumniaki (do inspekcji w dni deszczowe)latarka (naloty nocne)spodnie muratorki i kurtka łachudra (do siadania na cegłąch i opierania się o worek z cementem)krzesełko wędkarskie (do czekania na dostawców) no i może jeszcze:worki na śmieci (dać od razu robotnikom i kazać śmieci bytowe do nich wrzucać, bo inaczej robi się straszny syf) muszę iść, bo dziecko się obudziło, może coś jeszcze wymyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 30.03.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Czasem worek plastikowy może się przydać także do innych celów.Najlepiej aby był na suwak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Scarab 30.03.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Czasem worek plastikowy może się przydać także do innych celów. Najlepiej aby był na suwak ja myslalem tylko o tym celu ... na suwak tak - tak jak na filmach a tak na serio - ja osobiscie dogadalem sie z geodeta, ktory w kazdej chwili pomoze w kwestiach "dokladnosci". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 30.03.2005 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 na samym początku szpadel/łopata z grubszych to taczka i betoniarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 30.03.2005 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Skrzynka wódki - na trzeźwo ciężko znieść takie wydatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 30.03.2005 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Dobra łopata z metalowym lekko wygiętym trzonkiem. Właśnie wczoraj kupiliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 30.03.2005 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 na samym początku szpadel/łopata z grubszych to taczka i betoniarka Taaa łopata też się przyda. Chyba żeby zwłoki podrzucić gdzieś w lesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Scarab 30.03.2005 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 KAMERA!!! bedzie "pawelurb witch project" no to chlopu doradzilismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 30.03.2005 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 na samym początku szpadel/łopata z grubszych to taczka i betoniarka Taaa łopata też się przyda. Chyba żeby zwłoki podrzucić gdzieś w lesie. wiem, wiem najpierw ze szwagrem trzeba wywieść zwłoki żukiem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 30.03.2005 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Szwagier mówi, że możem podrzucić i zwłoki ale nie za dnia.Za dnia wozim mięso do garmażerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 30.03.2005 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 a tak na powaznie: - mlotek (dobry!! np stanley'a) (zobaczysz ile razy sie przyda) - poziomica (PRO, albo stanley) - lopata (sztychowka) (rownierz dobra, np Fiskars) - jesli cokolwiek lapiesz z zakresu elektryki.elektroniki to multimetr (taki miernik uniersalny) - raczek - imadlo i to takie minimm, natomias jesli cos chcesz sam robic jeszce to: - mlotowiertarka na SDS+ - siekiera (Fiskars) - podnosnik hydrauliczny - naciagacz do lin - bloczek (a nawet bloczki) - liny - szlifierka katowa - wkretarka akumulatorowa - do bardziej precyzyjnych prac wiertarka + stojak - dobre srubokrety (Bost) - dluga poziomica (lata) - komplet kluczy widlastych - -||- nasadkowych - pilarka tarczowa - pila lancuchowa (mzoe byc elektrychna) - kilof - lopata (szufla) - lutownica transformatorowa (i tu wazne zeby nie miala jak te TOPEX'y z marketow grotow zakrecanych na zacisk, zaraz na wyjsciu z obudowy, to tandeta jakich malo, ja mam hyba z 15 lat stara dobre lutole, i robie nia wszytsko, nawet czasami wielopinowe SMD, jak i zarowno grube klable w ins. elektrycznej) i to tak na poczatek, w miare uplywu czasu bedziesz dokupywac i zasob narzdzi sie powiekszy, wiem ze to kosztuje, ale naprawde nie oplaca sie kupowac taniochy, ja kiedys kupowalem, i sie juz wyleczylem, co mnie to nerwow kosztowalo, i czasu i kasa stracono bo nawet tego naprawiac sie nie oplaca jak by sie ktos pytal po co podnosnik po co liny, to ja powiem, ze dzieki temu mozna zaoszczezic, na sile roboczej majac to i troche pomyslu sam wciagniesz na dach i wielkie krokwie 6m ktore normalnie 5 chlopa by bralo sam uzywalem tego wiele razy, a podnosnikiem to nawet drzewo podnosilem jak sie z korzeniami wywalilo, i rosnie do dzis piekna jablon, a jakie jabka ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 30.03.2005 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Coś na nerwyKaloszePoziomicaDługa miarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 30.03.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 plastry opatrunkowe (turystyczne) krople do oczu rękawice ochronne zioła uspakajające (do parzenia lub łykania w drażetkach) papier taletowy może tego wszystkiego nie kupisz w castoramie ale gdzieś po drodze? A no i kup powodzenie aby Ci się powodziło, czego wszyscy Tobie serdecznie życzymy! . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 30.03.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 moze moj emlemacik na uspokojenie i aby tynki mimo wszytsko proste widziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Scarab 31.03.2005 03:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 a pamietacie reklame, jak pani z megafonem nawija: "Heniek.... po co ci glebogryzarka.... panowie ci doradza...." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 31.03.2005 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 duuzo papieru toalet - przyda sie do wszystkiego wszystko rozumiem ale co to jest raczek i kurtka lachudra? ta kurtka to moze waciak jak za starych czasow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts