Joasia Jasia 02.08.2004 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 Bardzo bardzo miło czytać takie (choćby wymuszone pytaniem ) posty. I jeszcze dzisiaj umieszczę unikalne, mrożące krew w żyłach, pełne okrucieństwa zdjęcia... PS Donoszę, że fasolka pożegnała się z życiem, tonąc w przepastnym garze - mniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.08.2004 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 Obejrzałam O cholera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 02.08.2004 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 Jezu...... To co tam u Was na tej działce się dzieje. Strach tam mieszkać . Któregoś dnia pójdziesz oglądać pomidorki i Cię zeżre..... Paty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.08.2004 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 Joaśka - ale cielsko ...a niech to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 02.08.2004 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 W końcu to kontakt z przyrodą - bliskiego stopnia Jutro będzie coś do pośmiania (z nas i naszego?) gustu... Taki potwór z Loch Ness Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.08.2004 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 Jakieś zwierzątka podobno trzeba mieć jak już się w domku z ogródkiem mieszka. Wasze się samo zorganizowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 02.08.2004 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 Zamurowało mnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 02.08.2004 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 Joasiu właśnie jadłem banana ... utknął i się wycofał .. łee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Nova 02.08.2004 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 Joasiu, toż ten gad lepszy od sfory psów obronnych!! Jeszcze kilka takich ujęc i Gazik nie będzie miał zajęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 03.08.2004 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Joasia, a jednak to był sąsiad. Masz alibi nie uchodzące frekfencji. To był styl na zaskrońca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.08.2004 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Joasia zdjęcia jak z safarii a nie przydomowego ogródka moje dziewczyny aż się pytały mamo a skad masz te zdjęcia A potem czy w naszym ogrodzie też tak będzie - tego nie wiem zobaczymy Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 11.08.2004 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 Ależ Asiula my czytamy, aż gęba otwarta patrząc na zdjęcia. Pełno zieloności no i te sceny drastyczne zatrzymują krążenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 11.08.2004 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 Cześć dziewczyny! Dzisiaj był jakiś przedstawiciel u nas w firemce i zgadało się o zdjęciach. Pokazuję mu mojego zaskrońca a ten chłop krzyczy - Jessssuu! on zjada kurczaka! a to mała ropuszka Ślepy nie był chyba ale się uśmiałam. A wczoraj zjedliśmy uroczyście 2 pierwsze (to nie po polsku i nie matematycznie) OGÓRKI - pyyyycha! nasze własne. I połamałam czubki pomidorom - tak kazali mądrzy ludzie(zapamiętajcie - około 15 sierpnia). Bo taki pomidor to by tylko rósł i rósł - zapominając, że ma te owoce zrobić czerwone przed jesienią i zimnem wieczornym. Dlatego czubeczki się tnie w cholerę i patrzy jak owocki się robią duże i okrąglutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 12.08.2004 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 Ale wam dobrze I wesele i długie spanie i garaż i ciepło... Pa! Bawcie się dobrze (mimo strzelania ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 12.08.2004 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 Joasia ponaciągaj się na parkiecie może przejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.08.2004 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 dopiero we wtorek? to niezłe to weselisko będzie ...udanej zabawy...mimo wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 12.08.2004 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 Ponaciągam się Na razie czeka mnie i synka 14 godzin w pociągu. Z Jasiem nie jadę - kto by budował I rodzinka do odwiedzenia Zejdzie do wtorku Do zobaczenia w sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 12.08.2004 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 Joasiu, ja dopiero teraz po urlopie znalazlam czasu na tyle, zeby zajrzec do jednego z moich ulubionych na forum dziennikow (ale lukier ). I jak zwykle sie nie zawiodlam, zdjecia superaste, a ten zaskroniec - o jeny! az mnie ciarki przeszly Zycze swietnej zabawy i milej podrozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.09.2004 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 Joasia - no, prosze i piękny płotek wyszedł. Taki akurat w sam raz jak ja też chcę. Prosty i śliczny w swej prostocie. Co to za kwiatki masz pod oknem z takim wysokim czerwonym badylkiem ? - jestem na etapie szperania czegoś ogrodowego No i trzymaj się dziewczyno !!! niech szybko Twoje samopoczucie znajdzie się w górnych granicach tej skali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 03.09.2004 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 Płotek jest piękny - bo jest piękny i tani Te badylki z dużymi liśćmi to cholera wie co - mówią na to kana - właśnie! może ktoś mi powie jak te kwiaty się nazywają? Trzymam się, Ivonesca trzymam - tylko mi kiepsko wychodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts