księgowa 03.09.2004 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 Te badylki to faktycznie kanna - niestety, nie lubi mrozów, ale za to jak kwitnie. Ja swoje trzymam w dużych donicach, jak się robi zimno to wnoszę do piwnicy. Powodzenia w wykończenówce cytat ce strony florexpolu: KANNA - wyjątkowo dekoracyjna roślina wymagająca żyznego podłoża i podlewania w okresie kwitnienia. Rozmnażanie odbywa się przez podział kłączy wczesną wiosną. Kanna nie zimuje w gruncie, dlatego konieczne jest wykopywanie jej po pierwszych przymrozkach i przechowywanie do wiosny w piwnicy. Kłącza powinny być przesypane wilgotnym torfem lub trocinami. Kanny wysadza się dopiero po 15 V w odstępach co 50 cm . W czasie wegetacji wymaga intensywnego nawożenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.09.2004 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 o dziękujemy księgowa za info o tych "badylkach" co ju z teraz będę wiedziała jak nazywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 03.09.2004 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 Ja też dzięki - bardzo bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 03.09.2004 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 polecam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.09.2004 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Świetny płot. Ogromnie podobają mi isę płoty drewniane, a Wasz jest taki akuratny. Pasuje do domu i otoczenia jakby stamtąd był. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.09.2004 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Joasia płot piękny numerek też ale najpiękniejsze te konie co moje dziewczyny skwitowały - mamo tzn że można mieć konie przed domem Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 07.09.2004 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 To zykłe, lekko zdziczałe konie pociągowe. Nawet podkute nie są. Nadal szwendają się samopas po okolicy. Ludzi się boją ale pakują się w obejścia. Znaczy się chetnie by się gdzieś "przytuliły". Zastanawiamy się czyby kogoś nie powiadomić ? Ale kogo !? Instytucje koni pociągowych już nie używają, a prywatny takich nie weźmie bo się jeszcze chłopina ocknie ze stanu upojenia i o swoje upomni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 07.09.2004 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Jasiu a próbowałeś w schronisku lub w towarzystwie opieki nad zwięrzętami. Jak po ulicach szwendał się mały jelonek do podali mi numer do gościa który zajmuje się takimi rzeczami. Niestety ja ten numer gdzieś posiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.09.2004 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Joasiu i Jasiu - przygarnijcie te koniki - tak fajnie wyglądają na Waszym podwórku A z numerka to się uśmiałam - bo czegoś innego się spodziewałam a dopiero po jakimś czasie zauwazyłam o co chodzi Bardzo ładny numerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 07.09.2004 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Tiaa - tylko te koniki produkują mi za dużo adrenaliny. Pieska to ja uciągnę na sznurku - a konika - nie. Sio koniki! Zadzwoniłam do naszego dzielnicowego - niech znajdzie właściciela - klaczki szwędaja sie po drodze, straszą rowerzystów i kierowców. Komuś i sobie coś zrobią.Wczoraj weszły do magazynu mąki w piekarni - wyszły całe białe - wylizały wszystkie worki... Latem było im miło na łące - a teraz idzie jesień i jest im zimno i źle nocami. Najchętniej opierają łby o jakiś płotek (czasem nasz) i tak sobie stoją. Zagroda im się marzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.09.2004 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Biedne koniki Joasiu daj znać co się z nimi stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 07.09.2004 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Kiełbasa Maluszek kiełbasa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.09.2004 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Mam nadzieję, że nie i że ich właściciel się znajdzie - szkoda byłoby takich koników na kiełbasę :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.09.2004 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 dziwna ta historia z konikami...tak chodzą sobie samopas ....nawet do piekarni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 07.09.2004 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Piękne zdjęcia Joasiu. Wokół waszego domku wyczuwam dobre prądy, może to przyciąga wszelką gadzinę I prośba: WIĘCEJ EROTYKI - mam nadzieję, że to nie był ostatni numerek Jasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 07.09.2004 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Zielona - dla Ciebie wszystko. Tym razem odsłona bardziej śmiała.Przeciwnikom "mocnych" fotek radzę opuścić wątek!..........http://www.naszdom.erb.pl/pic/sexi.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.09.2004 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Joasiu - jakbym swojego sierściuszka widziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.09.2004 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Toż to wykapany Dominik! (Kocur moich rodziców) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 07.09.2004 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Maluszek i Ania - Filuś czasem z domu wychodzi - ale na krótko - więc to raczej niemożliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.09.2004 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 W takim razie Filuś ma sobowtóra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts