Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

JASIOWA AKACJA - rozmówki o jego budowie

Zielona

Recommended Posts

To było w sierpniu 2002. W gazecie Murator znalazłem link do forum, wszedłem i przeczytałem pierwszy post, to pisał Jasiu ze Szczecina :D

Łezka się w oku kręci. Pamiętam to oczekiwanie na następne odcinki dziennika. Dziś na forum prawie nikogo nie ma z tamtych czasów :-?

Pisz !!!

Boszsze! :) Powiem mu o tym. Ucieszy się chłopisko. Teraz przesiadł się na forum gazety wyborczej :) Nie wiem co wie o polityce ale zapewniam - o budowaniu wie o wiele więcej!

pozdrawiam ceipło

Joaśka.

• Odpowiedzi 326
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Joasiu - baaardzo miło Cię znów widzieć na forum :D :D :D .... jak zauwazyłaś ostało się jeszcze parę osób z początków forum :wink: :lol: 8)

jak zwykle z chęcią przeczytałam Twój wpis w dzienniku - o chorobie Twego syna nie wiedziałam....no bo zresztą skąd :-? ...mam nadzieję że teraz zdrowie mu dopisuje ....tego jemu i Tobie zyczę !

pozdrawiam cieplutko

Joasiu - ściskam Cię serdecznie .....przeczytałam Twój wczorajszy wpis ....i historię choroby Maćka.....

jesteś bardzo silną kobietą, tyle sie wydarzyło.....wierzę że dalsze wpisy będą miały szczęśliwe zakonczenie. Trzymam kciuki i pozdrawiam całą rodzinkę ciepło.

Iwona

Jest dobrze z młodym :)

no to super !

Co do silnych kobiet, to nie ma tak dobrze. Jasiu i ja dostaliśmy mocno po uszach.

jak każdy rodzic by pewnie dostał :( jedank mimo przeciwności losu walczyliście dzielnie ...podziwiam Was....

A co czuje młody to tylko on sam wie...

to na pewno....

pozdrawiam raz jeszcze