Joasia Jasia 31.01.2007 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 To było w sierpniu 2002. W gazecie Murator znalazłem link do forum, wszedłem i przeczytałem pierwszy post, to pisał Jasiu ze Szczecina Łezka się w oku kręci. Pamiętam to oczekiwanie na następne odcinki dziennika. Dziś na forum prawie nikogo nie ma z tamtych czasów Pisz !!! Boszsze! Powiem mu o tym. Ucieszy się chłopisko. Teraz przesiadł się na forum gazety wyborczej Nie wiem co wie o polityce ale zapewniam - o budowaniu wie o wiele więcej! pozdrawiam ceipło Joaśka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 31.01.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Dziś na forum prawie nikogo nie ma z tamtych czasów ged - jak możesz! są jeszcze takie dinozaury pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 31.01.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Joasiu - baaardzo miło Cię znów widzieć na forum .... jak zauwazyłaś ostało się jeszcze parę osób z początków forum jak zwykle z chęcią przeczytałam Twój wpis w dzienniku - o chorobie Twego syna nie wiedziałam....no bo zresztą skąd ...mam nadzieję że teraz zdrowie mu dopisuje ....tego jemu i Tobie zyczę ! pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.02.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Joasiu - ściskam Cię serdecznie .....przeczytałam Twój wczorajszy wpis ....i historię choroby Maćka.....jesteś bardzo silną kobietą, tyle sie wydarzyło.....wierzę że dalsze wpisy będą miały szczęśliwe zakonczenie. Trzymam kciuki i pozdrawiam całą rodzinkę ciepło.Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 01.02.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Dzięki za ciepłe słowa. Jest dobrze z młodym Co do silnych kobiet, to nie ma tak dobrze. Jasiu i ja dostaliśmy mocno po uszach. A co czuje młody to tylko on sam wie... Pozdrawiam ciepło bardzo. Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.02.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Joasiu jesteście WIELCY Życzę Wam dużo zdrówka i samych pogodnych dni w Waszej Akacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.02.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Jest dobrze z młodym no to super ! Co do silnych kobiet, to nie ma tak dobrze. Jasiu i ja dostaliśmy mocno po uszach. jak każdy rodzic by pewnie dostał jedank mimo przeciwności losu walczyliście dzielnie ...podziwiam Was.... A co czuje młody to tylko on sam wie... to na pewno.... pozdrawiam raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts