Jasiu 30.04.2003 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2003 Sama robiła Są jeszcze bardziej hardcorowe zdjęcia Joasi z piłą łańcuchową Ale tych nie opublikowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.05.2003 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2003 Joasiu - to na pocieszenie http://www.afternight.com/smiles/jump.gif mam nadzieję że poprawią Ci humor pozdrowienia dla Ciebie i Jasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 28.05.2003 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2003 dzięki wielkie - właśnie kończymy elektrykę. I zaraz tynk. Ciekawe - od kilku dni tak jak się kładę - tak się budzę (bez wiercenia). Chyba zmęczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 28.05.2003 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2003 wiercenia?? na początku nie załapałam o co Ci chodzi, wiercenie skojarzyłam z wiertarkaa:grin: dopiero potem załapałam coś dzisiaj nie mój dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.06.2003 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 JOASIU...a zapytam jak sie sprawuje ta podkaszarka? i ile trzeba zapłacić zeby być włascicielem...mi tez by sie przydała bo chwasciory mnie zarosną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 05.06.2003 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Teska - o podkaszarce powiedziałam Jasiowi, że kosztowała 80 zł. Dodaj dzień urodzin i będzie. Blacken Decker - czy jakoś tak - w Castoramie. Obok mnie pan przymierzał do ręki podkaszarkę za 850 zł. No cóż, jak będę w jego wieku to mam nadzieję, że też tak będę szaleć...Wracając do podkaszania - jest super. Należy tylko nauczyć się wysuwać żyłkę i kupić konieczne zapasową. Ona jest nawinięta na takim kołowrotku i jak się zerwie to trzeba sobie wyciągnąć. Bułą z masłem. Trochę się schylać musiałam, jest zaprojektowana dla niższych ludzi. Oczywiście te droższe są z regulacją długości rączki etc. Godzinkę podkaszałam 100 mb przy płocie. Skosiłam w szale tylko jedną daglezję (ale wyschniętą). Wskazane okularki a oczka - bo wszystko fruwa w powietrzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mifim 05.06.2003 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Też używałem takiej podkaszarki. Przez dwa tygonie chodziła - później dostała takich drgawek, że prawie się rozleciała. Raczej można ich używać tylko do wykończenie brzegu trawnika, na miękkiej trawie. Być może ten pan, o którym wspomniałaś, miał już do czynienia ze zbyt tanim sprzętem. Ja mam w pracy możliwość wypożyczenia kosy spalinowej i tej chwili nie ma znaczenia grubość badyli. Mifim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 05.06.2003 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 mifim: ja mam mało roślinek na działce - na piasku to tylko mikołajek nadmorski mi urośnie. Na razie ćwiczę na tej - poza tym ze mi łzawi oko i wyglądam jak królica czy Falconetti to jest OK. Na następny raz muszę założyć okularki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mifim 06.06.2003 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Okulary faktycznie są konieczne, tak samo długie spodnie. Ja zakładam swoje, które nosiłem przed wymianą , bo nowych szkoda. Ja ostanio musiałem wyciąć osty o średnicy łodygi 2 cm, było co szaleć. Mifim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.06.2003 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 Joasiu...nigdy jakos nie ma porozumienia...chyba ze tak jak u mnie...połowy nie ma w domku Nie kupiłam tej podkaszarki , zastanawiam sie o recznej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 09.06.2003 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 Teska - ja moją wyrżnęłam wszelkie zielsko. Wygrabiłam, spaliłam i siebie też. BD rżnie wszelkie zielsko, tylko na płocie się żyłka przerywa ale już mam opanowane wyciąganie żyłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.06.2003 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 a te grube osty? a co myslisz o takiej recznej na kółkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 09.06.2003 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 Zależy od areału Mały trawniczek można przyciąć nawet nożyczkami - do kilkunastu arów trawy trzeba maszyny Na razie Jołasia z precyzją amerykańskich marines wykonuje chirurgiczne cięcia w naszym chwastostanie. Ale przyjdzie czas, kiedy jej B&D nie poradzi sobie z fanatyzmem zagonów lebiody. Wówczas na scenę z rykiem kilku koni mechanicznych wejdę JA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.06.2003 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 ogladałam kosiarke elektryczna boscha taka poduszkowa...widziałes? tak mała mozna ja powiesic na scianie, zaznaczam ze mam duuuuzo mniej trawki od Was czesc zabrał 46 m taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 11.06.2003 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 Teska - niemożliwe! nikt nie ma mniej trawki od nas - my mamy pustynny piach i gdzieniegdzie kawałeczek zielska - skąd czarnoziem? i tanio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.06.2003 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 Joasiu dowiem sie od kumpelki z naszego pola...ona brała niedawno i mówiła ze niedrogo nawet znalazłam chyba niedrogi piach 280 zł za 25 ton i najwazniejsze takie kamyczki na około domku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.06.2003 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 za 15 miało byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 11.06.2003 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 To popytaj Teska- i potrzebuję z transportem i ziemi!! ziemi!! bo piach się do domu wdziera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 11.07.2003 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Jasiu!! Czy ja dobrze rozumiem ... jesteś PO PRZEPROWADZCE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 14.07.2003 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2003 Od 1 lipca - to już będą dwa tygodnie Złapałem się na tym, że zapomniałem już jak się mieszkało w starym mieszkanku Jeszcze 2-3 tygodnie i przestaną mnie interesowac wątki budowlane W zasadzie teraz gadamy już tylko o kaflach i kolorkach ścian. Mamy duży problem z kominkiem - nie mamy koncepcji jak go obudować - styl rustykalny jak najbardziej odpada, nowoczesne również są nam nie w smak I tak jakoś kręcimy się wokół własnego ogona. Chyba postawimy wkład na pustakach, napalimy i może pomysł sam wskoczy do głowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts