Joasia Jasia 14.11.2003 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2003 Dzięki wielkie wszytkim pamiętliwym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.11.2003 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2003 i ja biegnę z życzeniami STO LAT, STO LAT !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 14.11.2003 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2003 japońskim powiadacie - tzn że jakotako? Coś tam sie na niej świeci. Jasiu wybierał. Jest ładna mimo to Aaa - i miała być zupełnie odmienna od tonacji parteru - (Jasiu chciał coś baaaardzo żywego i ostrego w kolorystyce) - jak widać doskonale dopasował się do reszty Już jestem w tym wieku, ze staram się obchodzić z daleka takie uroczystości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 14.11.2003 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2003 Japońskim !? Nnnnooo... miał być (WC) prosty, jasny i "wesoły". Niechcący wyszedł (jak cała reszta parteru) w tonacji zółto-brązowej. Na piętrze musimy zmienić kolorystykę bo się nam znudziło Ale nie w tym rzecz - WC to nasze dzieło - od "projektu" do wykonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 14.11.2003 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2003 japońskim powiadacie - tzn że jakotako? Nie Joasiu, wyszła super. Chodzi mi o ten szlaczek jakoś tak przywodzi mi na myśl japońską stylistykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 14.11.2003 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2003 Bardzo ładny klopik Wam wyszedł. Szkoda wyrzucać kasę na kafelkarza na przyszłość. Joasiu, wszystkiego najlepszego! I jeszcze dużo radości z nowego domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.11.2003 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2003 Joasiu - wszystkiego najlepszego Wcecik bardzo fajnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 17.11.2003 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2003 Lepiej późno niż wcale - my też życzymy wszystkiego naj, naj, naj.Ewa, sebo i małolat (albo raczej małomiesięczniak) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 02.12.2003 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2003 Joasiu, cały czas czekam na zdjęcia frontów kuchennych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 02.12.2003 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2003 S.P. : Moja Droga! Ja też czekam na fronty kuchenne. Wkurza mnie już bardzo mycie przed użyciem każdego wyciągniętego talerza - bo a nuż jakieś zwierzę po nim chodziło? Brr...Myślę, że będę miała coś do napisania o szafkach za tydzień. Na razie gres w garażu i zafugowany. Stelaże w łazience - zakończone. Przystępujemy do paćkania scian warstwą wyrównującą - poslusznie hlasim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.12.2003 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2003 Joasiu - widzę że zmieniłaś szatę świątecznie u Ciebie baaaardzo pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 03.12.2003 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2003 Ivonesca: zmieniłam. Chodzi mi po głowie że to tylko kilka dni. A my musimy jeszcze obudowac kominek i WYKAFELKOWAĆ ŁAZIENKĘ... O matko! Czasu za mało! A marzą mi się ozdoby cudne... a w tym bajzlu to na szybie palcem namaluję choinkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 04.12.2003 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 Joasiu, śliczne masz te koty. Zwłaszcza tygrysek mi się podoba. A moja kocica rozchorowała się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.12.2003 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2003 Joasiu - ale Ty mieszkasz !!!! A ja jeszcze się nie przeprowadziłam a tu czasu coraz mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.12.2003 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 Joasiu - ładny patchwork - również własnoręcznie zrobiony ? Jeśli tak to podziwiam tym bardziej i trzymam kciuki że mebelki dowiozą pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 12.12.2003 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 Joasiu. Śledzę waszą budowę od samego początku. Podziwiam wasz hart ducha i wszechobecny optymizm, oraz poczucie humoru. Przesłałam ci coś na maila. Jakiej firmy jest ten piękny klinkierek pod kominkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 12.12.2003 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 Oj dziewczyny! ale radość widzieć takie słowa Sam miód na serce. Ale żeby nie było tak cudnie i różowo to pierniczków nie upiekłam (jeszcze) ozdoby makaronowe - mam (w myślach), kłócimy się z Jasiem w umiarkowanej ilości (i tak mniej niż na początku budowy) i ze strachem myślę o Świętach - kiedy ja to wszystko zrobię - i czy nie pozarażam grypą (czy co ja tam mam) moich dzieci? Ivonesca - kartony, worki - i do dzieła! I już mieszkasz Patchworka nie robiłam - co to to nie - na starośc będe robić Zielona - ten klinkier to firma "cztery szmery" - tzn sama nie wiem (chyba/może wieneberger) - jakaś cegła okazyjnie kupiona w Węglobudzie - po 80 gr sztuka. Ponoć tylko jeden raz szkliwiona. Do wnętrz się nadaje znakomicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.12.2003 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2003 Joasiu - jako czytacz dziękuje za życzenia dla Was również życzenia wesołych acz spokojnych, wyciszonych po nerwowym budowaniu świąt oraz dalszego urządzania domku w Nowym Roku PS. udało się nam przewieźć te wszystkie kartony małe i duże .....czyli święta w NOWYM DOMKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.12.2003 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2003 Joasiu- po tych witrażach i cudełkach z makaronu to co tam taki patchwork dla Ciebie gratulacje ! zgrabne rączki tylko tak potrafią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 10.02.2004 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 co tu dużo mówić. dziennik macie pięknisty, pobudowaliście szybciutko no i te zdolności manualno-poetyckie joasi mam nadzieję, że mimo zakończenia budowy szybko z forum nie uciekniecie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts