Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

JASIOWA AKACJA - rozmówki o jego budowie

Zielona

Recommended Posts

• Odpowiedzi 326
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

japońskim powiadacie - tzn że jakotako? Coś tam sie na niej świeci. Jasiu wybierał. Jest ładna mimo to :p Aaa - i miała być zupełnie odmienna od tonacji parteru - (Jasiu chciał coś baaaardzo żywego i ostrego w kolorystyce) - jak widać doskonale dopasował się do reszty :)

Już jestem w tym wieku, ze staram się obchodzić z daleka takie uroczystości :)

• 3 weeks później...

S.P. : Moja Droga! Ja też czekam na fronty kuchenne. Wkurza mnie już bardzo mycie przed użyciem każdego wyciągniętego talerza - bo a nuż jakieś zwierzę po nim chodziło? Brr...

Myślę, że będę miała coś do napisania o szafkach za tydzień. Na razie gres w garażu i zafugowany. Stelaże w łazience - zakończone. Przystępujemy do paćkania scian warstwą wyrównującą - poslusznie hlasim...

Oj dziewczyny! ale radość widzieć takie słowa :) Sam miód na serce. Ale żeby nie było tak cudnie i różowo to pierniczków nie upiekłam (jeszcze) ozdoby makaronowe - mam (w myślach), kłócimy się z Jasiem w umiarkowanej ilości (i tak mniej niż na początku budowy) i ze strachem myślę o Świętach - kiedy ja to wszystko zrobię - i czy nie pozarażam grypą (czy co ja tam mam) moich dzieci?

Ivonesca - kartony, worki - i do dzieła! I już mieszkasz :)

Patchworka nie robiłam - co to to nie - na starośc będe robić :)

Zielona - ten klinkier to firma "cztery szmery" - tzn sama nie wiem (chyba/może wieneberger) - jakaś cegła okazyjnie kupiona w Węglobudzie - po 80 gr sztuka. Ponoć tylko jeden raz szkliwiona. Do wnętrz się nadaje znakomicie.

• 2 weeks później...

Joasiu - jako czytacz :wink: dziękuje za życzenia

dla Was również życzenia wesołych acz spokojnych, wyciszonych po nerwowym budowaniu świąt oraz dalszego urządzania domku w Nowym Roku :-)

PS. udało się nam przewieźć te wszystkie kartony małe i duże :wink: .....czyli święta w NOWYM DOMKU :-) :) :)

• 1 month później...