Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Lenistwo wybiórcze - ci??ka choroba

Zielona

Recommended Posts

• Odpowiedzi 54
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

On 2002-10-03 14:35, Alicjanka wrote:

Nie mogę się tu odnaleźć, bo ani gotować ani sprzatać nie lubię. Fachowiec? W jakiej dziedzinie???? :-o

Jedyny podział w którym się odnajduję to:

- na tych którzy są bardziej żarłoczni niż leniwi (gotują żeby zjeść)

- i tych co są bardziej leniwi niż żarłoczni (nie jedzą nic, byle tylko nie gotować)

Jestem z tej drugiej kategorii... Niestety!

[ Ta Wiadomość była edytowana przez: Alicjanka dnia 2002-10-03 14:37 ]

Ja też.... Jak Piotrek gdzieś jedzie to mam wizje śmierci głodowej.....

Zaczęłam się stawiać na początku więc: nie gotuję, nie prasuję, piorę sporadycznie, jeszcze tylko sprzątanie mi zostało....

I odwieczne odpowiadnie na "A gdzie jest...."

"Koszula jest tam gdzie była, tylko przesunięta o 5 cm w prawo, kotku..."

He he he, ale się zebrało na damskie gadki.

Chociaż w wypowiedzi Alicjanki (miej więcej środek pierwszej strony) wygląda jakbym patrzył lustro........ :sad:

Uwaga do wszystkich czytających panów (nawet zodiakalnych bliźniąt) - trzeba pogadać o samochodach, piłce nożnej (nasi wczoraj ładnie dokopali wszystkim innym), smakach piwa, babskiej głupocie...... Noooooooooooooooo, już się lepiej poczułem.

Koziorożec '66

Temat az wrzacy, wreszcie sobie Panie moga ponarzekac :smile:

Majeczko, ja w niewielkim stopniu wplywam na zachowanie lepszej polowy, poniewaz nie zalezy mi na zmianie charakteru. Jak by to bylo jesli chcialo by sie zmieniac tylko cechy ktore mi nie odpowiadaja a te ktore odpowiadaja tolerowac. Trzeba sie uzupelniac, nawet skrajnie. Stad sie biora fascynacje i magnetyzm.

Wcale nie jestem idealem.

A niektorzy potrzebuja troszczyc sie o kogos.

O naszym związku mówię "tańcowała Ryba z Rakiem"

Ja Raczek'70, mąż Ryby'64, córka też Raczek :smile:, staż 7 lat

Podobno układ idealny, oba znaki wodne.

A różnimy się bardzo, ja-żywioł, mąż-spokój, a nasz sposób pojmowania świata jest źródłem nieustających żartobliwych sporów :smile: i się ze sobą nie nudzimy...

Alanta!

Znowu nie widać Twoich buziek. Tylko jakieś czerwone krzyżyki. O tych buźkach już było w jednym wątku - więc weź się popraw rówieśniczko!

Wszystko co tu mówicie jest prawdą.

A swoją drogą to, że jest tu tak dużo Bliźniaków - to znaczy tylko tyle, że Bliźniak wszędzie się wepchnie, bo chce być wszechstronny.