Alicjanka 03.10.2002 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2002 Może potrzebna nam jakaś grupa wsparcia, żeby się chodziaż pożalić...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 03.10.2002 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2002 On 2002-10-03 14:35, Alicjanka wrote: Nie mogę się tu odnaleźć, bo ani gotować ani sprzatać nie lubię. Fachowiec? W jakiej dziedzinie???? Jedyny podział w którym się odnajduję to: - na tych którzy są bardziej żarłoczni niż leniwi (gotują żeby zjeść) - i tych co są bardziej leniwi niż żarłoczni (nie jedzą nic, byle tylko nie gotować) Jestem z tej drugiej kategorii... Niestety! [ Ta Wiadomość była edytowana przez: Alicjanka dnia 2002-10-03 14:37 ] Ja też.... Jak Piotrek gdzieś jedzie to mam wizje śmierci głodowej..... Zaczęłam się stawiać na początku więc: nie gotuję, nie prasuję, piorę sporadycznie, jeszcze tylko sprzątanie mi zostało.... I odwieczne odpowiadnie na "A gdzie jest...." "Koszula jest tam gdzie była, tylko przesunięta o 5 cm w prawo, kotku..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 03.10.2002 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2002 Ciekawe z tymi Bliźniakami... Jaka byłaby statystyka forumowiczów per znak zodiaku ? I czy to coś znaczy ? Nasz staż to 4 lata, Baran'74 i .... Bliźniak'65 A Panna to mój tato, pedantyczny w swojej szafie i kilku szufladach. A w garażu to już nie za bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 04.10.2002 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2002 He he he, ale się zebrało na damskie gadki. Chociaż w wypowiedzi Alicjanki (miej więcej środek pierwszej strony) wygląda jakbym patrzył lustro........ Uwaga do wszystkich czytających panów (nawet zodiakalnych bliźniąt) - trzeba pogadać o samochodach, piłce nożnej (nasi wczoraj ładnie dokopali wszystkim innym), smakach piwa, babskiej głupocie...... Noooooooooooooooo, już się lepiej poczułem. Koziorożec '66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 04.10.2002 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2002 Temat az wrzacy, wreszcie sobie Panie moga ponarzekac Majeczko, ja w niewielkim stopniu wplywam na zachowanie lepszej polowy, poniewaz nie zalezy mi na zmianie charakteru. Jak by to bylo jesli chcialo by sie zmieniac tylko cechy ktore mi nie odpowiadaja a te ktore odpowiadaja tolerowac. Trzeba sie uzupelniac, nawet skrajnie. Stad sie biora fascynacje i magnetyzm. Wcale nie jestem idealem. A niektorzy potrzebuja troszczyc sie o kogos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 04.10.2002 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2002 Ano dokopaliW poniedzałek będę czynnie kibicować na Łazienkowskiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 04.10.2002 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2002 O naszym związku mówię "tańcowała Ryba z Rakiem" Ja Raczek'70, mąż Ryby'64, córka też Raczek , staż 7 lat Podobno układ idealny, oba znaki wodne. A różnimy się bardzo, ja-żywioł, mąż-spokój, a nasz sposób pojmowania świata jest źródłem nieustających żartobliwych sporów i się ze sobą nie nudzimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 04.10.2002 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2002 Alanta!Znowu nie widać Twoich buziek. Tylko jakieś czerwone krzyżyki. O tych buźkach już było w jednym wątku - więc weź się popraw rówieśniczko!Wszystko co tu mówicie jest prawdą. A swoją drogą to, że jest tu tak dużo Bliźniaków - to znaczy tylko tyle, że Bliźniak wszędzie się wepchnie, bo chce być wszechstronny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 04.10.2002 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2002 z ostatniej chwili, UWAGA UWAGA!! mój roztrzepany i rozbałaganiony Wodnik nie pojechał dziś rano na budowę i spóźnił się do pracy, bo naprawiał pralkę + gratis zrobił 2 prania!!! z własnej nieprzymuszonej woli.... Wielki Brat jest pod wrażeniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 04.10.2002 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2002 Ja tez jestem pod wrażeniem... Mój mąż od siedmiu lat regularnie mnie pyta, który program ma ustawić na kolor, a który na białe a tabelka z instrukcją leży obok pralki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franekF 04.10.2002 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2002 Też się pytam żony o takie głupoty... Nie dlatego żebym sam nie wiedział! Kobiety to uwielbiają, czuja się docenione i zaszczycone udzielonym zainteresowaniem i zaufaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 04.10.2002 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2002 Wisłaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ale tego nie rozumieją nawet kobiety z Krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franekF 04.10.2002 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2002 ani mężczyźni z Wa-wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 04.10.2002 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2002 A ja wrócę jeszcze do mózgu. Nie wiem, czy mówimy o tym samym rysunku Alicjantka, ale ja widziałem przekrój mózgu mężczyzny. Wiecie jaki ośrodek zajmował najwięcej miejsca - SEX, SEX, SEX . Moja zona od 7 lat dzielnie mnie wychowuje (u udaje jej się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 04.10.2002 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2002 ...szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie życia z kobietą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts