Eluś 31.03.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Nosimy się z zamiarem kupienia samochodu. Najprawdopodobniej walutą zakupu będzie ero. Nie wiem co robić.Czy kupić dzisiaj tą walutę czy będzie jeszcze taniej. Zakup najprawdopodobniej w sobotę. To tylko dwa dni.Ale analizując cenę ero od poniedziałku codziennie jest taniej więc może kupić dopiero w sobotę.Może się ktoś na tym zna i mółby mi coś podpowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 07.04.2005 05:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Dla tych którzy tu może jeszcze czasem zaglądają. Samochód kupiony. Na szczęście cena ero z każdym dniem spadała. Więc w dniu zakupu było korzystnie. Dobrze że się nie pospieszyłam i nie kupiłam wcześniej. Macie rację w takich sprawach trudno jest komuś coś doradzić. Szanuję to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 09.04.2005 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Przed wakacjami na pewno wzrośnie. Co roku jest tak samo: przed gwiazdką, na końcu roku wszystkie waluty tanieją a bezpośrednio przed wakacjami i w sezonie turystycznym drożeją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 12.04.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Macie rację w takich sprawach trudno jest komuś coś doradzić. Szanuję to. zdecydowanie ciężko droadzać, jak Dolar z 3,70 spadł na 3,20 to doradzałem jego kupono gdyż napewno wzrośnie, a on spadł do 2,90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts