Redakcja 31.03.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Postanowiliśmy zmienić tytuł naszego miesięcznika - badania potwierdzają, że większość czytelników "Muratora" to kobiety. Idziemy zatem z duchem czasu i... sondaży. Prosimy o propozycje. Jak nazwać nasze pismo, by tytuł uwzględniał Budujące i Budujących. Za najciekawsze pomysły, upominki. Czekamy na propozycje!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kon111 31.03.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 proponuję "BUDOWLANKA" fachowcy poczują się swojsko, no i kobiety budujące będą usatysfakcjonowane. P.S. W pierwotną treść postu zaingerowała cenzura wewnątrzforumowa - nie będę drażnił ELITY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 31.03.2005 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 "MURATORKA" To przecież logiczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 31.03.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 P.S. W pierwotną treść postu zaingerowała cenzura wewnątrzforumowa - nie będę drażnił ELITY Dobre..... hihihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peterek 31.03.2005 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Jak coś jest dobre to się nie zmnienia, chyba, że... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 31.03.2005 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Zdaje się, że termin tego konkursy przypadkowo czyni go niepoważnym. Dementujemy pogłoski, że to 1 kwietnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 31.03.2005 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Zdaje się, że termin tego konkursy przypadkowo czyni go niepoważnym. Dementujemy pogłoski, że to 1 kwietnia. 8) "MUROLANDIA" "BUDOLANDIA" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 31.03.2005 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Przestańcie się wygłupiać - MURATOR to MURATOR a nie Studio Pielęgnacji Paznokci! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 31.03.2005 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Przestańcie się wygłupiać - MURATOR to MURATOR a nie Studio Pielęgnacji Paznokci! Aniu .... proszę ... Co tak ostro ? Troszkę poczucia humoru jeszcze nikomu nie zaszkodziło ... Spróbuj pogłówkować - to naprawdę może wyjść coś ciekawego Buzial Ps. I jeszcze jedno – zwróć uwagę, że możesz dostać nagrodę, może ten argument Cię przekona . Wiesz, jak przyjemnie się pije kawusię z kubeczka Muratora? A zapewniam Cię, że smak nawet najgorszej herbaty zmienia się w cudny napój pełen energii – i co Ty na to? Wiem, że się skusisz...i inni też spróbują- bo warto ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 31.03.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Postanowiliśmy zmienić tytuł naszego miesięcznika - badania potwierdzają, że większość czytelników "Muratora" to kobiety. Idziemy zatem z duchem czasu i... sondaży. Prosimy o propozycje. Jak nazwać nasze pismo, by tytuł uwzględniał Budujące i Budujących. Za najciekawsze pomysły, upominki. Czekamy na propozycje!" Nic nie zmieniajcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 31.03.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Nic nie zmieniajcie. A ja jestem za zmianą. Jeszcze nie mam pomysłu na nową nazwę, ale jeszcze coś wymyślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 01.04.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Oj coś mi się wydaję, że nie będzie to dobry ruch. Nazwa jest znana i dobrze się kojarzy. Nawet kobietom Pozytywnie wpływa zwłaszcza na wykonawców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 01.04.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Postanowiliśmy zmienić tytuł naszego miesięcznika - badania potwierdzają, że większość czytelników "Muratora" to kobiety. Idziemy zatem z duchem czasu i... sondaży. ...Za najciekawsze pomysły, upominki. Czekamy na propozycje!" Czekam aż na stronie koncernu "Coca Cola" pojawi się podobne zaproszenie do udziału w konkursie... Cóż, nazwa Coca Cola się także zużyła. Trzeba iść z duchem czasu. Z tym, że nie przypuszczam by nagrodą za zrealizowany pomysł nowej nazwy był "upominek". Z tego co wiem to autor hasła promocyjnego "Teraz Polska" za tę zbitke dwóch wyrazów otrzymał 100 000 zł. Pozdrawiam Redakcję jednak Muratora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 01.04.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Nazwa Coca Cola może i się zużyła, ale póki co jest wciąż najwięcej wartym znakiem towarowym na rynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 01.04.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 A może "Zbuduj z nami" lub "Na budowie" lub "Buduj z głową" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 01.04.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 a wyobrazacie sobie jak nowe pismo bedziemy kupowac w kiosku? - poprosze XXX, - a co to? - no ten, no, murator, I wrocimy do zrodel. Ponad 20 lat na rynku, do tego zmieniona ostatnio szata graficzna, nie zmieniajcie juz nic wiecej. No i okazalo sie, ze jestem konserwatystka, hmm... to co dobre, sprawdzone, z tradycja niech takie zostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 01.04.2005 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Po tym co wymyśliła Osowa, także ten żart prima aprilisowy stracił sens. No więc z tytułem to był jednak żart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 01.04.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Po tym co wymyśliła Osowa, także ten żart prima aprilisowy stracił sens. No więc z tytułem to był jednak żart. Szkoda Tak pięknie wątek zaczął rozkręcać się, kto wie, co by z tej prowokacji wyniknęło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 01.04.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 a wyobrazacie sobie jak nowe pismo bedziemy kupowac w kiosku? - poprosze XXX, - a co to? - no ten, no, murator, Agniesiu, ale po co męczyć się w kiosku z wyartykułowaniem tytułu. Wystarczy zaprenumerować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 01.04.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Wystarczy zaprenumerować jak ja nie lubie zobowiazan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts