jpawl 31.03.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Budowa (z dokładnością do jednej łazienki i spraw formalnych z przyłączem energetycznym) skończona, więc szukam projektanta ogrodów z terenu Śląska. Do zagospodarowania jest 1400 m2 działki (razem z domem), która wcześniej była polem ziemniaków, czyli jest do zrobienia praktycznie wszystko jeśli chodzi o architekturę ogrodową i roślinność Mam co prawda jakieś swoje koncepcje, ale po przeglądnięciu kilku pozycji fachowych (np Brookesa) - "wiem, że nic nie wiem" w tym temacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAREK S 04.04.2005 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 Witam,Moge polecic firme Art-Natura ze Slaska robili mi maly ogrodek,moge przeslac zdjecia jakby co.PozdrawiamMarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts