loniu 03.10.2002 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2002 No własnie - jak w temacie i co z różnicami technologicznymi przy tynkowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 04.10.2002 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2002 Ile nie wiem, ale welna hydrofobizowana o odpowiedniej gestosci jest znacznie drozsza niz styropian.Z punktu fizyki budowli lepiej zastosowac welne ze wzgledu na mniejszy opor dyfuzyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.10.2002 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2002 Ocieplenie wełną jest o około 40% droższe od ocieplenia styropianem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 06.10.2002 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2002 Mi na oko wyszło, że nawet prawie 100%! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojptak 07.10.2002 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2002 Ostatnio w hurtowni podsłyszałem jak sprzedawca tłumaczył kupującemu że lepsza jest wełna twarda od styropianu ponieważ wystarczy jej dać o połowę mniej a efekt będzie tali sam. Moim zdaniem trzeba dać tyle samo albo i więcej. A co wy myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 07.10.2002 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2002 Współczynniki przenikalności cieplnej dla styropianu i wełny są prawie takie same, dlatego mówienie, że trzeba wełny mniej o połowę JEST WIERUTNĄ BZDURĄ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts