lider67 20.10.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 za życia sobie grobowiec stawiasz lepiej drewniane tańsze i ładniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peteros 20.10.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Dolicz koszty malowania co kilka lat i wymiany co kilkanaście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 20.10.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Jechałam ostatnio samochodem gdzieś przez okolice Włoszczowej i Nowego Miasta nad Pilicą. Strasznie tam ludzie lubią betonowe płoty. Prawdę mówiąc to wolałam drewniane sztachety na wsi niż te okropne betony "zdobiące" posesje od strony drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.10.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Kiedyś uważałam za krzywdę to, że budujemy się jako pierwsi i musimy własnym kosztem ogrodzić działkę ze wszystkich stron. Teraz się z tego cieszę - przynajmniej nie będziemy mieli z każdej strony innej płyty w dodatku stojącej tyłkiem do nas. Mam nadzieję, że nikt z przyszłych sąsiadów nie będzie miał aż tak silnie rozwiniętej potrzeby prywatności, żeby równolegle do naszego płotu postawić na swojej działce jeszcze koszmarek z betonu. Na wszelki wypadek siatkę juz wiosną zaczniemy obsadzać pnączami. Moim zdaniem nic nie usprawiedliwia ogrodzenia działki płytami betonowymi. I jeszcze jedno - to nie ma nic wspólnego z wsiami. Znam niejedno miasto, gdzie betony stanowią przeważającą część ogrodzeń. Znam też wieś, której mieszkańcy z dezaprobatą patrzą na właściciela jedynego betonowego szkaradzieństwa. Na szczęście w Niepołomkach betonów niewiele . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 20.10.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Moim zdaniem nic nie usprawiedliwia ogrodzenia działki płytami betonowymi. Moim zdaniem jest kilka rzeczy które usprawiedliwiają. Obecność za miedzą rowu melioracyjnego do którego niektórzy mniej inteligentni sąsiedzi spuszczaja szambo. Dlatego rozumiem moich sąsiadów, którzy w ten sposób usiłują się odgrodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edgar the liar 20.10.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Po ostatnich wyborach wszedzie widze wrogów , i jestem za ogrodzeniami betonowymi.Beton to beton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.10.2006 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Moim zdaniem nic nie usprawiedliwia ogrodzenia działki płytami betonowymi. Moim zdaniem jest kilka rzeczy które usprawiedliwiają. Obecność za miedzą rowu melioracyjnego do którego niektórzy mniej inteligentni sąsiedzi spuszczaja szambo. Dlatego rozumiem moich sąsiadów, którzy w ten sposób usiłują się odgrodzić. OK. Poddaję się w obliczu nieszczęścia. Chociaż, będąc na ich miejscu, pewnie bym kombinowała jak koń pod górkę, żeby jednak odgrodzić się od rowu jakoś inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 21.10.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Ja kombinuje, ale sąsiadów rozumiem... Oni mieszkaja bliżej śmierdzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.12.2006 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Po ostatnich wyborach wszedzie widze wrogów , i jestem za ogrodzeniami betonowymi. Beton to beton. idź na całośc - buduj sarkofag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts