pattaya 04.04.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 Pattaya nie można, bo po trawce złodziej z łatwością przedrepcze na drugą stronę. Ajak profilaktyka, to na całego Ale jak będzie ziemia,to można zaminować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 04.04.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 Za chwilę dojdziemy do fosy z pływającymi w niej krokodylami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 04.04.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 Mariusz kurcze przecież chcesz się zabetonować od najpiękniejszej strony Co złego jest w tym jesiennym obrazku? Bo jak juz napisałam, dla mnie jest pięknie, tak latem jak i jesienią. Taka jest już nasza przyroda Mariuszu, że jesienią i zimą zmienia kolory, szarzeje (u Ciebie pięnie brązowieje). Tam jest naprawdę ładnie. Tak, jestem inna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 04.04.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 Chyba Ci się obrazek rozrósł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 04.04.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 Za chwilę dojdziemy do fosy z pływającymi w niej krokodylami. A wiesz, ja sobie pomyślałam o siatce pod napięciem. Nikt by jej nie ukradł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 04.04.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 Jak ci sie podoba i na nie masz obliczona kaske to rób i sie nie pytaj.ja mam os tyłu zrobione, w tym roku puszczę na to jakąś zielenine i bedzie klawo. Przynajmniej za rok nie bedę musiał słupków malować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 04.04.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 A wiesz, ja sobie pomyślałam o siatce pod napięciem. Nikt by jej nie ukradł. Nie da rady - to jest karalne. Zresztą czasem zupełnie przypadkiem można takiej siatki się złapać. Nie mówię już o dzieciakach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 04.04.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 Ale krokodyle są równie niebezpieczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 04.04.2005 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 No tak, ale zawsze możesz powiedzieć, że krokodyle same przylazły do fosy a z polem minowym czy siatką pod napięciem tak się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 04.04.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 Super, trzeba tylko zadbać o otwory na karabiny. I wierze strzelnicze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 04.04.2005 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 Powiem szczerze, ohyda. Jak tak zrobiłby mój bezpośredni sąsiąd... załamka. Na szczęscie będę ostatni, który się będzie budował. Niestety są jeszcze puste działki po 2-ej stronie 10-metrowej ulicy. Jak mi to sąsiąd zrobił, spytałbym się za co tak się mści. Do M@riusz_Radom: takie ładne widoki marnować. PozdrawiamMariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 04.04.2005 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 W ogole nie podoba mi sie takie betonowe ogrodzenie i nie chcialabym aby nasz sasiad takie mial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYSZARD 05.04.2005 01:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Skoro chcesz całkowicie odrodzić się od świata, to ogordzenie z betonu takie jak planujesz ma sens. Myślę ze trwałość jest o wiele większa niż z siatki, a i tak kiedyś zarośnie ładnie zielenią. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.04.2005 02:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 dlaczego nie?jesli potrzebujesz , zrob takie , taka niestety nasza rzeczywistosc , a jak dojdzie do tego jeszcze kurz od drogi, to chyba decyzja juz podjeta, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 05.04.2005 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 "ale w siatkę można wpuścić bluszcz i nie będzie się kurzyło" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 05.04.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 pattaya napisał: Wybacz M@riusz,ale jeśli ktoś nocą kradnie 100mb siatki i wycina słupki w okolicy zamieszkałej,to rozwiązanie jest tylko jedno. Niby tak, ale nikt nie okradł tego człowieka z dnia na dzień Wystarczyło, że nie pojawiał się na działce kilka tygodni i mi gwizdnęli siatkę. Po kilku miesiącach gwizdnęli mu słupki. Inną sprawą jest to, że działka jest strasznie zaniedbana. Widocznie uznali, że ktoś się nią nie interesuje i sprawa kradzieży wyjdzie na tyle późno, że ciężko będzie ustalić sprawcę. PS: Szkoda, trafiłeś na baranów którzy naopowiadali Ci głupot. Tu jest bardzo fajna okolica - zresztą wystarczy spojrzeć ile nowych domów się buduje teraz na Godowie - aż miło się robi. A że coś komuś gwizdną z działki - powody takich sytuacji opisałem wyżej. Mi, odpukać, jeszcze nic tam nigdy nie zgineło - ale jestem na działce co najmniej raz w tygodniu. !!! M@riusz, zrzucanie odpowiedzialnosci za czyn ze sprawcy na ofiare jest niewybaczalnym bledem. Tak rodzi sie spoleczne przyzwolenie dla dzialalnosci zlodziei, oszustow i innej masci przestepcow. Powszechnie w Polsce uwaza sie, ze winien jest ten, ktory dal sie okrasc-bo nie pilnowal swego mienia, a napadniety, bo chodzil ulica po zmroku. Jesli nie zmienimy tego podejscia, to niebawem nawet w.w krokodyle nie wystarcza, a domy z sybolicznym ogrodzeniem bedziemy ogladac tylko podczas zagranicznych podrozy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 05.04.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 !!! M@riusz, zrzucanie odpowiedzialnosci za czyn ze sprawcy na ofiare jest niewybaczalnym bledem. Tak rodzi sie spoleczne przyzwolenie dla dzialalnosci zlodziei, oszustow i innej masci przestepcow. Nie wiem czemu masz takie a nie inne wnioski po przeczytaniu tego co ja napisałem. Według mnie wniosek powinien być jeden - i taki miał być w zamierzeniu - że zaniedbana, niezabezpieczona i sprawiająca wrażenie "niczyjej" rzecz stanie się przedmiotem kradzieży znacznie szybciej niż ta "normalnie" użytkowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 05.04.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Myślę ze trwałość jest o wiele większa niż z siatki, a i tak kiedyś zarośnie ładnie zielenią. Myślę,że nie bardzo.To jest szajsbeton ,często bez zbrojenia.Wystarczą 2-3 kamienie i płyta się rozpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 05.04.2005 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Myślę, że możesz miec rację - jeśli kupuje się beton "okazyjnie" ... Zresztą zróbmy mały test, Ty weź kilka kamieni a ja wezmę nożyce do siatki, zobaczymy kto narobi więcej szkód w ciągu 10 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 05.04.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Wszystko można zniszczyć. Drewniany płot można podpalić, porąbać siekierą, siatkę pociąć nożycami, beton (szajsbeton) nie oprze się kamieniom. Zauważyłam, że moje bloczki fundamentowe są całkiem wytrzymałe. Może z tego zrobić ogrodzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts