Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

co moi drodzy myślicie o ogrodzeniu działki z płyt betonowyc

Recommended Posts

• Odpowiedzi 208
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość M@riusz_Radom

No niestety szanowny państwo ale decyzja zapadła ;) Sąsiadowi współczuć nie musiecie bo po tej stronie, po której będzie stał ten płotek, jest nieużytek rolny o powierzchni kilku hektarów ;) Jeśli miałbym tam mądrego sąsiada - a niewykluczone, że w przyszłości tak będzie, to sam chętnie pozbędę się tego płotu na rzecz klinkierowych słupków i kutych przęseł ;)

marta - dziękuje za miłe słowa :D

Gość M@riusz_Radom

[quote name="asia1997"[p.s. My się troszkę posprzeczaliśmy a Mariusz pewnie temat olał :lol:[/quote]

Absolutnie, miałem dwudniową konferencję a jak sami wiecie po takich spotkaniach, kiedy nawiązuje się kontakty handlowe, czasem jest cięzko pisać na klawiaturze :lol:

Gość M@riusz_Radom

Pattaya - nie mówimy o szczytach piękna - ja mówię o realizacji własnych marzeń - chciałem mieć całą działkę ogrodzoną w ten sposób. Słupki wyłozone ładnym, czerwonym, klinkierem a między słupkami ręcznie kute ogrodzenie.

To kosztuje dużo $ także nie stać mnie na realizację tego marzenia, przynajmniej na razie.

Nasz przyszły sąsiad uszczęśliwił nas płotem z takich płyt. Zaznaczam, że ze samych płyt bez żadnych ozdobników. Koszmar. Teraz musiamy już nie tylko od strony drogi robić sobie ogrodzenie ( mamy działkę narożną ), ale jeszcze od strony sąsiada. W sumie jakieś 90 m płotu. Chyba, że puścimy bluszczyk na "sąsiada" i po sprawia. :wink: