osek 31.03.2005 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 no właśnie, niedawno u nas wybudowali coś takiego... na spodzie folia, potem beton ofkors z wodą szklaną(uszczelniacz do betonu) i na to kamienie.... dobra, ale lipa- wody jak ubywa tak ubywa...piszę z zapytanem- co zrobić ? jak to naprawić? tak sie zastanawiałem nad nałożeniem jeszcze jednej warstwy z samego betonu, tylko szkoda mi kamienia, który by zakrył ;/ a może jest jakaś farba? lepik przezroczysty(może jest?)? czy cos w tym stylu? dzięki za każde odpowiedz/propozycje z góry. pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osek 01.04.2005 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 czy naprawde nikt nie potrafi mi pomóc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daniel Starzec 01.04.2005 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=41622 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts