mlynek27 31.03.2005 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Gmina zgodziła się mi sprzedać kawałek działki budowlanej (400 m/kw) przyległej do mojej działki. Niestety cena jaką mi zaproponowała powaliła mnie na nogi (35-40zł m/kw). Dodam że ta działka jest bardzo wąska ok. 8 metrów szerokości i nie posiada odrębnej drogi dojazdowej. Czy mozna zlecić prywatnie wycenę tego gruntu rzeczoznawcy i na tej podstawie targować sie o cenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hawkmoon 31.03.2005 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Noo, jak byś ty sprzedawał kawalek swojej działki, to ile byś zażądał? A jeśli już kupisz tę ziemię to ile w kupie będzie warta?W interesie publicznym jest, żebyś kupił tę działkę jak najdrożej. Oczywiście możesz zlecić kontrwycenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts