Aga J.G 03.04.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Ogromne gratulacjie i dużo zdrówka dla Ciebie i małej Zosi Ściskam mocniutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 03.04.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Dzięki Dziewczyny - miło Was znów widzieć Pozdrawiamy Marta Zosia Adaś i Neska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.04.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Ciebie też miło widzieć i nie zapomnij pochwalić się Zosią jak już będzie na tym siwiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.04.2008 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Marteczko - ogrooooooooooooomniaste gratulki Daj znać od czasu do czasu co u Ciebie słychać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.04.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Proszę dobre wieści wyciągnęły ludzi z ukrycia Witaj Beatko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.04.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Ano wyciągnęły cześć Aguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.04.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Witaj słonko, na zjadz się wybierasz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.04.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 bardzo chciałam ale chyba już zapóżno bo pokazuje mi się komunikat, że rejestracja jest zakończona więc chyba nie można się już zapisywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.04.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Npisałąm Ci w KK co masz robić Pisz do Redakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.04.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Martko - sorry, za zaśmiecanie komentarzy. Trzymaj się cieplutko i pisz do nas od czasu do czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.04.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Ja też przepraszam bo siem zagolopowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 15.04.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 No co Wy jak nie ma co komentować to sobie chociaż pogadajcie Maluszku, tam jest napisane, że Rejestracja zgłoszeń na spotkanie Forum MURATORa zakończona. Przesłane informacje zostały zapisane. Dziękujemy. Powrót do forum Mam nadzieję, że to rejestracja mojej osoby została zakończona, a nie ogólnie Ja się zapisałam, chociaż na chwilkę wpadniemy. Pozdrawiam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.04.2008 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Martko - w końcu się udało Bardzo się cieszę, że się spotkamy Pisz jak się czujesz? Bo z tego co czytam to już niedługo i Zośka będzie na świecie Trzymam kciuki, żeby wszystko poszło sprawnie i bezproblemowo. całuski gorące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.04.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Już się nie mogę doczekać tego spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 16.04.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Ja też się nie moge doczekać Co do samopoczucia - moje super. Za to moja kochana Chłopina się rozłożyła kompletnie i w tym stanie nie ma mowy o wspólnym rodzeniu. W związku z powyższym zaleciłam Małej, że ma siedzieć w brzuchu póki tata nie wyzdrowieje. Aby jej w tym pomóc sama wywaliłam się do góry nogami i wychodzę tylko na trzy króciutkie spacerki z psem, które jest zdziwiony moją powolnością. Tak więc mimo, ze termin mamy na za tydzień, Zosia została zobowiązana do nie wychylania się do 1 maja. Poza tym nie mamy wózka, ani fotelika do samochodu. Po prostu dotychczas żaden wózek nie wydawał mi się dostatecznie odlotowy (mówię o kolorach a nie o wyposażeniu). Więc ona po prostu nie może się urodzić w najbliższym czasie. Koniec i kropka. Trzymajcie kciuki M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.04.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Witaj Martka... faktycznie dawno tu Cię widać nie było, ale tym większa radość z takich informacji które przekazujesz. Nie masz pojęcia jak sie cieszę Waszym szczęściem, cud narodzin to niepowtarzalna chwila i masz racje, że kazałaś Zosi poczekać aż Tata wydobrzeje, jeśli by go to ominęło, to miał by czego chłop żałować. Kolejna dobra wiadomość, że postarasz sie wpaść na spotkanko, fajnie będzie Cię znowu zobaczyć. trzymam kciuki za powodzenie wszelkich najbliższych zdarzeń pozdrawiamm. ps. kurcze, stęskniłem się za Tobą!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.04.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 To niech Zosia słucha i bedzie grzeczną dziewczynką Kciuki mocno zaciskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 16.04.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Martka, fajnie, że znowu jesteś! Kiedy jakiś czas temu trafiłam na FM, to najpierw czytałam twój dziennik na zmianę z "Podrzutkiem" Jagny, widzę, że obie wróciłyście wreszcie na Forum - Super Pozdrawiam i życzę dużo zdrówka i rodzinnych radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.04.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Martko - daj znać czy Zosia jest już na świecie? Całuski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.04.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 czekamy na wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts