Aga J.G 30.05.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Z tych opisów wychodzi że Martka ma pokój kapielowy a nie łazienkę Whisper bloczków Ci jeszcze zostało dostaw Luśce kawałek łazienki Bryła mi sie zaburzy Skoro tak to Luska będzi emusiała wytrzymać w małej łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 30.05.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Jak będzie chciała zawsze może przyjechać do mnie - blisko w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.05.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Martka tylko uważaj żeby nie chciała zostać na dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 31.05.2005 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Eee, przynajmniej dom się zaludni Aga - oczywiście Ty też jesteś mile widziana. Nie tylko do łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.05.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Martka dzieki za zaproszenie jak będę w okolicy to na pewno nie przepuszczę okazji żeby zobaczyc tą dużą łazienkę A jak przyjade z cała rodziną to dom Ci się szybciutko zaludni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 31.05.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Pokoje duże, w większości wolne - ptaszki śpiewają, słupa nie zauważycie - żyć, nie umierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.05.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Martka o słup się nie martw będziemy czuć sie jak w domu, szczególnie mój mąz też mamy słup, którymojego męża przyprawia o mdłości jetesmy na działce ja się zaczwycam pogodą, widokiem, jak będzie pieknie na tarasie a on mi na to: - tak tak ..... Tylko ten słup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 31.05.2005 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Słup mi stoi 50 metrów od działki wieeelki, że hej a ja prąd mam miec za półtora roku.Dziwactwo.Nie macie pleców w Zakład Energetyczny Warszawa Teren?Szerokich pleców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.05.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Ja mam raczej wąskie plecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.05.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 dach preznetuje się pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 31.05.2005 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Ale wyrósł Twój Krzemyk i naprawdę ślicznie się prezentuje. Powodzenia w nowej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 31.05.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Ślicznie się prezentuje Twój Krzemyk.. bede musiał pokazac mojemu szefowi, też buduje wg tego projektu pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 01.06.2005 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Maksiu, Zapraszam więc Ciebie i szefa. Chcesz nabijać punkty u niego? - to posprzątam jeszcze Chociaz Budrys nawet umył chudziak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.06.2005 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Maksiu, Zapraszam więc Ciebie i szefa. Chcesz nabijać punkty u niego? - to posprzątam jeszcze Chociaz Budrys nawet umył chudziak chetnie bym skorzystał w następny czwartek, bo bede w W-wie, ale niestety nie bede mial jak sie dostać do Ciebie na budowe, bo bede niezmorotyzowany :D m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.06.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Marko - śliczna ta Twoja chałupka Może kiedyś będzie mi dane zobaczyć ją w realu a zwłaszcza Twój pokój kąpielowy Trzymam kciukasy za nową pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.06.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Ja też trzymam kciuki za nową prace i za szybciutkie wykańczanie Krzemyka! Piękny dom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.06.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Ciekawe jak tam Martce w nowej pracy, mam nadzieje że dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woytek 01.06.2005 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Śledząc perypetie Martki przypominajam sobie co i my przechodziliśmy z budową Krzemyka - ściąganie brakujących materiałów przez telefon, codzienne dojazdy 30 km na budowę z obawą co tam powyrabiali budowlańcy, poganianie i przeganianie ekip...Łazienka /na pięterku/ w krzemyku jest wielka, to fakt, po obstalowaniu narożnej wanny, dwóch umywalek, podwieszanego kibelka i pisuaru można swobodnie rozłożyć dwa leżaki i miejsca jeszcze starczy. Metrażowo równa się sypialni! Fajno, że to kolejny krzemyk w okolicy, bodajże czwarty... pozdrowoytek => krzemyk => gołków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.06.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Ciekawe jak tam Martce w nowej pracy, mam nadzieje że dobrze pierwszy dzień w nowej pracy to napewno cała masa nowych wrażeń, wieczorkiem pewnie wszystko opowie.. oczywiście jeśli bedzie w stanie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.06.2005 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Właśnie, Martka, gadaj jak w pracy:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts