Funia 01.06.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Widze Martko, ze wszytscy fachowcy są tacy sami. Moi też nie zawsze pamiętają, zeby uprzedzi, ze coś potrzebne na wczoraj. Na szczęście to naprawde fajne chłopaki, wiec jak im braknie jakiejś pierdołki, to sami jadą i kupują. Co do dnia bez samochodu - to chyba nic tylko się cieszyc. My mamy budowę oddaloną dokładnie 10 km od domu, oboje jestesmy zmotoryzowani i juz widzę, ze najdroższym wydatkiem w budowie domu jest paliwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 01.06.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Maksiu - jeśli zostaniesz do miej więcej 18 - to Cię zabiorę i nawet odwiozę z powrotem do Wawy, chyba, że zechcesz zostać w moim domku bez okien Bardzo bardzo dziękuje za troskę o robotę. Fajnie. Mili ludzie póki co. Sporo nauki. Tydzień 13-17 czerwca wycięty z życiorysu, lecę do Londynu. Ból jedyny, ale duży - tankuję auto za swoje. Ech... Maluszku - mam nadzieję, że wiesz... anytime Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 01.06.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Funia Ja już przestałam się wkurzać, że na ostatnią chwilę - budując trzeba się przyzwyczaic, że nie możesz mieć planów na wieczór. I tak lubię moich panów - kosztowali mnie trochenerwów, niedużo w porównaniu z ekipami, o których czyta się na forum, ale w końcu... zbudowali mi dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 01.06.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Martka i to w jakim tempie ci dom zbudowali Super jest KRZEMYK A slup tak blisko nie straszny ci Powodzenia w nowej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 01.06.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Martka super dajesz sobie ze wszystkim radę Dzielna kobitka z Ciebie Dużo satysfakcji z nowej pracy Tobie Zyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 01.06.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Ania, Ja ostatnio odkrywam, ze słowo "dzielna" jest synonimem "zdesperowana". Życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 01.06.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Coś w tym jest Aby być dzielnym trzeba być zdesperowanym!!! oh życie, życie To forum pełne jest pozytywnie zakręconych desperatów i na dodatek dzielnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.06.2005 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Okno pierwsza klasa, no i dachówka;)))mmmyyym;))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.06.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 jeśli chodzi o fartuch od okna połaciowego, to wszedzie gdzie widziałem jest wyłożony na dachówki, zeby woda nie leciała pod dachowki, tylko spływała po nich, tak mi sie przynajmniej wydajepozdrm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 02.06.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Tak jak jechałam z działki, to się przygladałam i wszystkie tak maja.Ale mogłoby być w kolorze dachówki przynajmniej a nie taki czarny paskud na moim ładnym daszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.06.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Tak jak jechałam z działki, to się przygladałam i wszystkie tak maja. Ale mogłoby być w kolorze dachówki przynajmniej a nie taki czarny paskud na moim ładnym daszku fakt... mogłby by być ładniejsze, tylko co jeśli nie pasował odcień koloru? a czarny jakby nie patrzec uniwersalny kolor, to okno połaciowe to nad klatką schodowa?? m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 02.06.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 tak, dokładnie to i przy wyłazie na dach tez jest coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 03.06.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Przykre te kombinacje z dachówkami Ale za jakiś czas nie będziesz już o tym pamiętała. Grunt, żeby dach był dobrze zrobiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 03.06.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Luśka, ale z Ciebie dobra dusza.... Martka, pięknie to wszystko wygląda! Ja ciągle pamiętam o Twojej propozycji co do brzózek! Cieszę się, że Ci się podoba w pracy. A wyjazdu do Londynu to Ci zazdroszczę...Nigdy nie byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 03.06.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Jaguś - do mnie od Whisperów blisko. więc jesli Maluszki zechcą moga Cie podrzucić cobyś sobie poszabrowała. Co do Londynu - też sie cieszę, ale jeśli Tobie ma być weselej, to hm... przez 5 dni będe siedziała po kilkanaście godzin w sali konferencyjnej zwiedzać będę tylko w niedzielę - potem hardwork. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 03.06.2005 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Martka, nie wiem czy drzewka wytrzymałyby taką podróż, ale dziękuję! Mam nadzieję, że się zobaczymy w niedzielę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 03.06.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Mamuś przyjechał pooglądać moje włości. Jak tylko wyprawieją do domu - przyjadę Pewnie będzie to koło 14, ale chyba nie szkodzie, co Whisperki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 03.06.2005 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Zawsze jesteś wzorowo, więc tym razem przymkniemy oko na spóźnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 06.06.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Wszyscy się zachwycają łazienką a ja nie widzę mam tylko krzyżyki zamiast zdjęć - nie wszystkich co prawda, ale akurat łazienkę jakieś złe licho zabrało A tak w ogóle to chylę czoła za organizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 06.06.2005 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Kolia - wieczorem będą zdjęcia. Ona nie jest wcale aż taka wielka, tylko wszyscy mają mniejsze Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts