Maluszek 06.06.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 W końcu zobaczyłam w realu pokój kąpielowy Martki :D Jest suuuuuuuuuuper W ogóle domek przeogromnie mi się podoba A widoki po prostu rewelacja Jakbym miała takie to chyba nic innego bym nie robiła tylko siedziała w domku i wyglądała przez okno ps. ona znaczy się ta łazienka jest naprawdę duuuuuuża Ja myślałam, że mam dużą łazieneczkę ale Martka mnie w tym przebija :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.06.2005 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 W końcu zobaczyłam w realu pokój kąpielowy Martki :D Jest suuuuuuuuuuper W ogóle domek przeogromnie mi się podoba A widoki po prostu rewelacja Jakbym miała takie to chyba nic innego bym nie robiła tylko siedziała w domku i wyglądała przez okno ps. ona znaczy się ta łazienka jest naprawdę duuuuuuża Ja myślałam, że mam dużą łazieneczkę ale Martka mnie w tym przebija :D kurcze... Maluszku...teraz to już się naprawdę doczekać nie mogę zeby to zobaczyć na własne oczy... Martka: łazienka jest wg projektu, czy powiększałaś ją?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 06.06.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Powiedziałabym, że jest wg projektu poniekąd - tzn obok łazienki była garderoba o powierzchni 2,7. Ponieważ wydała mi się mała i ciemna - podzieliłam ją na pół - pół garderoby przypadło sypialni, a pół łazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.06.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Powiedziałabym, że jest wg projektu poniekąd - tzn obok łazienki była garderoba o powierzchni 2,7. Ponieważ wydała mi się mała i ciemna - podzieliłam ją na pół - pół garderoby przypadło sypialni, a pół łazience. Obejrzałem z ciekawości projekt... :D góra Twojego domku jest identyczna jak mojego, oczywiście wg projektu, no i łazienka też prawie identyczna i chyba nawet moja lekko większa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.06.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 A zapominiałam dodać, że przy okazji zwiedzania widzieliśmy słynnego Martkowego sąsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 06.06.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 W krótkich gaciach nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.06.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 znaczy się, że z niego gorący chłopina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.06.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 W krótkich gaciach nawet mogę prosić o zamówienie gada na czwatek??? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 06.06.2005 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Maksiu - w celach obejrzenia, czy sprawdzenia, że faktycznie gorący? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.06.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Maksiu - w celach obejrzenia, czy sprawdzenia, że faktycznie gorący? celem oczywiście obejrzenia... jego gorąc czy chłód nie koniecznie mnie interesuje... a skoro to już legendarna postać na forum to warto zobaczyć zanim ktoś go upoluje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 06.06.2005 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Martka, ale się uśmiałam z tego fachowca od hydrauliki Choć w sumie to bardzo smutne No i będziesz musiała szukać dalej Martka - coś Ty zrobiła, że Whisper wyszedł tak staro na pierwszym zdjęciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 06.06.2005 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Luśka - nic, pstryknełam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.06.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 http://www.archeton.pl/projekty/index.asp Dodam tutaj adres projektu, bo nie widziałam abyś gdzieś podawała. Oglądałam projekt, uroczy domek. Ale u Was ta budowa jakoś szybko idzie...Już macie pod dachem!! Ale fajnie, tylko tak dalej...Powodzenia i czekam na zdjecia wnetrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.06.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Luśka - nic, pstryknełam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 07.06.2005 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Luśka - nic, pstryknełam Kiepsko pstryknęłaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 07.06.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 07.06.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Jest Ci wybaczone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 07.06.2005 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Marteczko kochana. Cóż ja mogę napisać: jest pięęęęknie! Dom jak marzenie, okolica piękna, skowronki dzwonią na medal. A tak przy tym wszystkim, to jesteś super kobitka, nie ma się co dziwić sąsiadowi, oj nie ma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 07.06.2005 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Jagunia, Mi się też domek coraz bardziej podoba Co do sąsiada hm... czemu to akurat ON Pozdrawiam ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.06.2005 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Martka - a z drugiej strony tak sąsiad to prawie skarb bo jak Cię w domu nie będzie to Ci chałupki przypilnuje więc może nie warto go neutralizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts