maksiu 09.06.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 byłem.. widzialem na wlasne oczy domek... robi wrazenie.. a pokoj kapielowy to sama poezja... dziekuje za poswiecony czaspozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 10.06.2005 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Maksiu, Bardzo dziękuję za wizytę. Mam nadzieję, że dzisw pracy głowa nie opada Ci na biurko Pozdrawiam ciepło i zapraszam znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.06.2005 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Maksiu, Bardzo dziękuję za wizytę. Mam nadzieję, że dzisw pracy głowa nie opada Ci na biurko Pozdrawiam ciepło i zapraszam znowu Głowa nie opada, jestem wystrzymały.. to dopiero była trzecia zawalona nocka Napewno nie omieszkam odwiedzić Cię znowu, jak tylko będę w okolicy, bo naprawde mi się podobało zarówno u Ciebie jak i w Whisperówce.. m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.06.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Opisy Maksia tak zachęcające że już bym pojechała oglądac te cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 10.06.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 co się z tobą dzieje, że tak mało ostatnio piszesz, wiem wiem, nowa praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 10.06.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Nie nowa praca, tylko nic się nie dzieje Czekam aż 1950 zrobi mi ofertę na hydraulikę i ogrzewanie, wysłałam też jeszcze kilka zapytań o to samo. Czekam też na pana elektryka aż cośmi powie o cenie instalacji i tak dni płyyyną i płyyyną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.06.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Martka, niezłe tempo narzuciłaś Przegonisz nas ani chybi... Jakie tynki robisz? Może byś namiar podrzuciła, bo na poczatek lipca bym celował. I ile za odkurzacz (jaki?). I też namiar poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.06.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Martka ale tempo, kobitko czuje Świeta w swiom domku Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.06.2005 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Duzo sie dzieje u Ciebie. Tylko tak dalej, bedzie ok.p.s. fajnie sie czyta Twoj dziennikhttp://www.madzia.olp.pl/napisy/marta.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 20.06.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Dziękuję bardzo, Może zna ktoś z Was stróża ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.06.2005 03:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Martka, jestem pełna podziwu dla Ciebie - znakomicie dajesz sobie radę!!! Tempo szalone i pomimo różnych większych czy mniejszych "zawirowań" budowa idzie do przodu. Jak tak dalej pójdzie, to niedługo będziesz kupować płytki. Domek masz śliczny, działka jest piękna i jakie widoki Stróża niestety nie znam, ale ten Twój sąsiad, który Cię nachodzi, może by się nadał? P. S. Przeczytałam, że tak samo jak ja zaliczałaś różne miejsca zamieszkania - ja też mieszkałam w Bydgoszczy, Warszawie, po drodze był jeszcze Londyn, a teraz finalnie Kraków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 21.06.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Sonika - dzięki Potułałam się trochę, nie zaprzeczam. Ale miło miec swój własny kawałek świata. Co do sąsiada hm... a jak mi sie zadomowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 22.06.2005 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 tak myślałam o tym Twoim stróżu i w końcu wymyśliłam ( eureka - jak to kiedyś krzyknięto ), a może byś Martko, wzięła sobie stróżującego pieska!!!. U mnie takich dostatek. Mam cztery ośmiomiesięczne psiaki i chętnie oddam choć jednego w dobre ręce. W razie czego zapraszam. Zapraszam w zasadzie nie tylko po psiaki ale tak w ogóle, w końcu masz blisko do nas. . Za niedługo ( tzn za pół godzinki ) ma tu wpaść Luśka Whispera i zastanawiam się, czy pierwsza będzie Luśka, czy burza, która właśnie nadciąga. Trzymam kciuki za roboty " teletechniczne" i inne też . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 22.06.2005 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Mam cztery ośmiomiesięczne psiaki i chętnie oddam choć jednego w dobre ręce. W razie czego zapraszam. Zapraszam w zasadzie nie tylko po psiaki ale tak w ogóle, w końcu masz blisko do nas. . Za niedługo ( tzn za pół godzinki ) ma tu wpaść Luśka Whispera i zastanawiam się, czy pierwsza będzie Luśka, czy burza, która właśnie nadciąga. No... jakbym wiedział że tam małe psiaki będą, to bym jej nie puścił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 22.06.2005 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Gohna, Bardzo dziękuję za radę i zaproszenie. Obawiam się jednak, iż 8-miesięczny piesek może nie rozumieć, że ma w nocy pilnowac mojego niezamkniętego i nieogrodzonego domku. Poza tym małe psiaki gotowe są cieszyć siena widok każdego człowieka, a ciut mało czasu na to, żeby zrozumiał, że złodziej jest be Pieska planuję jak już będzie wszystko w środku łącznie ze mną Piesek ów jest zresztą przedmiotem sporów między mną, a panem od alarmów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 22.06.2005 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Mam cztery ośmiomiesięczne psiaki i chętnie oddam choć jednego w dobre ręce. W razie czego zapraszam. Zapraszam w zasadzie nie tylko po psiaki ale tak w ogóle, w końcu masz blisko do nas. . Za niedługo ( tzn za pół godzinki ) ma tu wpaść Luśka Whispera i zastanawiam się, czy pierwsza będzie Luśka, czy burza, która właśnie nadciąga. No... jakbym wiedział że tam małe psiaki będą, to bym jej nie puścił... psiaki nie takie małe i zamknęłam je na czas pobytu Luśki, boby ją zaszczekały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 22.06.2005 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Gohna, Bardzo dziękuję za radę i zaproszenie. Obawiam się jednak, iż 8-miesięczny piesek może nie rozumieć, że ma w nocy pilnowac mojego niezamkniętego i nieogrodzonego domku. Poza tym małe psiaki gotowe są cieszyć siena widok każdego człowieka, a ciut mało czasu na to, żeby zrozumiał, że złodziej jest be Pieska planuję jak już będzie wszystko w środku łącznie ze mną Piesek ów jest zresztą przedmiotem sporów między mną, a panem od alarmów no tak, jak zwykle podeszłam zbyt entuzjastycznie i nie dokońca przemyślałam ten pomysł. Cieszyłam się najbardziej z tego, że jeden psiak do karmienia mniej . Co do psa w domu, w którym jest alarm - to raczej do przeskoczenia - tak bedzie i u nas. Ale niestety nie mogę podzielić się doświadczeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 22.06.2005 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Widzę że robota idzie jak burza, czy to oznacza że zamierzasz się w tym roku wprowadzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 22.06.2005 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Planowałam na październik.Nie wiem tylko co będzie z prądem, a właściwie z brakiem prądu.Coś tam załatwiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 22.06.2005 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 A łazienki nadal nie widać Obiecanki, macanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts