Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do Krzemyka Martki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 886
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Maksiu,

Bardzo dziękuję za wizytę.

Mam nadzieję, że dzisw pracy głowa nie opada Ci na biurko ;)

Pozdrawiam ciepło i zapraszam znowu

Głowa nie opada, jestem wystrzymały.. to dopiero była trzecia zawalona nocka :D

Napewno nie omieszkam odwiedzić Cię znowu, jak tylko będę w okolicy, bo naprawde mi się podobało zarówno u Ciebie jak i w Whisperówce..

m.

• 2 weeks później...

Martka,

jestem pełna podziwu dla Ciebie - znakomicie dajesz sobie radę!!!

Tempo szalone i pomimo różnych większych czy mniejszych "zawirowań" budowa idzie do przodu.

Jak tak dalej pójdzie, to niedługo będziesz kupować płytki.

Domek masz śliczny, działka jest piękna i jakie widoki :D :D :D

Stróża niestety nie znam, ale ten Twój sąsiad, który Cię nachodzi, może by się nadał? :wink: :wink: :wink:

P. S. Przeczytałam, że tak samo jak ja zaliczałaś różne miejsca zamieszkania - ja też mieszkałam w Bydgoszczy, Warszawie, po drodze był jeszcze Londyn, a teraz finalnie Kraków.

tak myślałam o tym Twoim stróżu i w końcu wymyśliłam ( eureka - jak to kiedyś krzyknięto ), a może byś Martko, wzięła sobie stróżującego pieska!!!. U mnie takich dostatek. Mam cztery ośmiomiesięczne psiaki i chętnie oddam choć jednego w dobre ręce. W razie czego zapraszam. Zapraszam w zasadzie nie tylko po psiaki ale tak w ogóle, w końcu masz blisko do nas. :D . Za niedługo ( tzn za pół godzinki ) ma tu wpaść Luśka Whispera i zastanawiam się, czy pierwsza będzie Luśka, czy burza, która właśnie nadciąga. :wink:

Trzymam kciuki za roboty " teletechniczne" i inne też :lol:.

Mam cztery ośmiomiesięczne psiaki i chętnie oddam choć jednego w dobre ręce. W razie czego zapraszam. Zapraszam w zasadzie nie tylko po psiaki ale tak w ogóle, w końcu masz blisko do nas. :D . Za niedługo ( tzn za pół godzinki ) ma tu wpaść Luśka Whispera i zastanawiam się, czy pierwsza będzie Luśka, czy burza, która właśnie nadciąga. :wink:

No... jakbym wiedział że tam małe psiaki będą, to bym jej nie puścił... :D

Gohna,

Bardzo dziękuję za radę i zaproszenie. Obawiam się jednak, iż 8-miesięczny piesek może nie rozumieć, że ma w nocy pilnowac mojego niezamkniętego i nieogrodzonego domku. Poza tym małe psiaki gotowe są cieszyć siena widok każdego człowieka, a ciut mało czasu na to, żeby zrozumiał, że złodziej jest be ;)

Pieska planuję jak już będzie wszystko w środku łącznie ze mną

Piesek ów jest zresztą przedmiotem sporów między mną, a panem od alarmów :)

Mam cztery ośmiomiesięczne psiaki i chętnie oddam choć jednego w dobre ręce. W razie czego zapraszam. Zapraszam w zasadzie nie tylko po psiaki ale tak w ogóle, w końcu masz blisko do nas. :D . Za niedługo ( tzn za pół godzinki ) ma tu wpaść Luśka Whispera i zastanawiam się, czy pierwsza będzie Luśka, czy burza, która właśnie nadciąga. :wink:

No... jakbym wiedział że tam małe psiaki będą, to bym jej nie puścił... :D

psiaki nie takie małe i zamknęłam je na czas pobytu Luśki, boby ją zaszczekały :wink:

Gohna,

Bardzo dziękuję za radę i zaproszenie. Obawiam się jednak, iż 8-miesięczny piesek może nie rozumieć, że ma w nocy pilnowac mojego niezamkniętego i nieogrodzonego domku. Poza tym małe psiaki gotowe są cieszyć siena widok każdego człowieka, a ciut mało czasu na to, żeby zrozumiał, że złodziej jest be ;)

Pieska planuję jak już będzie wszystko w środku łącznie ze mną

Piesek ów jest zresztą przedmiotem sporów między mną, a panem od alarmów :)

no tak, jak zwykle podeszłam zbyt entuzjastycznie i nie dokońca przemyślałam ten pomysł. Cieszyłam się najbardziej z tego, że jeden psiak do karmienia mniej :wink: .

Co do psa w domu, w którym jest alarm - to raczej do przeskoczenia - tak bedzie i u nas. Ale niestety nie mogę podzielić się doświadczeniem :cry: