Whisper 22.06.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Piesek ów jest zresztą przedmiotem sporów między mną, a panem od alarmów Rozumiem, że zamierzasz mieszkać z panem od alarmów a on nie lubi psów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 23.06.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 w sumie jest dosyć ładny (pan od alarmów) Ale strasznie chudy I smarkaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 23.06.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 w sumie jest dosyć ładny (pan od alarmów) Ale strasznie chudy I smarkaty No nieee... jak chuydy to rzeczywiście odpada Vhyba zebyś go podkarmiła. Facet jak trafi do kobity to żre na potegę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 23.06.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 To by siezgadzało z moją teorią - facet pójdzie tam, gdzie mu dadzą jeść i powiedzą jaki jest wspaniały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula75 25.06.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Planowałam na październik. Nie wiem tylko co będzie z prądem, a właściwie z brakiem prądu. Coś tam załatwiam... Witam Cię serdecznie Ja właśnie jestem na etapie robienia prądu u mnie. Nie wiem pod jaki zakład podlegasz, ja pod Konstancin Jeziorna, mam elektryka który wszystko załatwił za mnie spotkaliśmy się raz podpisałam papiery co trzeba i powiedział że zadzwoni za tydzień jak już skończy budowę. Znalazłam jego tel. na forum, ludzie polecali bo ma 'wejścia ' w ZE Dla mnie nie najmilszy w obcowaniu, ale ważne że skuteczny. Mam też jak ja to nazywam wyrok na dwa lata, czyli taki termin podłączenia na przyłącze stałe, i powiedział żebym się tym nie martwiła, "wszystko się załatwi". A co śmieszne na rekonensan działki przyjechał odrazu z panem z ZE, co by odrazu wszytsko ustalić. Jeśli chcesz podam namiary Pozdrawiam Anula75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.06.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 Martka widze że pędzisz do przodu Trzymam kciuki za ten październik i prąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 28.06.2005 03:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Martka,idziesz jak burza. Jestem pod wrażeniem. Jak Ty to robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 28.06.2005 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Mało śpię Wstaje 5 - jadę na budowę, do pracy na 7. Ulatniam się koło 4, potem na budowę, potem zakupy na stacji benzynowej przy okazji tankowania, do domu, spać i od nowa Ale jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 30.06.2005 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Martka - instalacje prawie skończone ? No tempo masz fantastyczne - mi pozostaje tylko zazdrościć - u mnie jeszcze do takiego stanu daleko. Pozdrawiam i czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 30.06.2005 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Funia - i Ty się doczekasz:) Trzymam kciuki. Sesję fotograficzną przewiduję na piątek Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.06.2005 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Martka - niezłe tempo Też czekam na zdjątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.06.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Martka tempo że dech zapiera Trzymam mocno kciuki i czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 30.06.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Aguś - zdjęcia zrobie jutro zbiorczo, gdy już elektryka będzie na ścianie. Myślicie, ze przy pomocy kolegi, który o budowaniu wie mniej ode mnie uda mi się ułożyć styropian pod wylewki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.06.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Martka poczytaj o układaniu i dacie radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 30.06.2005 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Aguś - zdjęcia zrobie jutro zbiorczo, gdy już elektryka będzie na ścianie. Myślicie, ze przy pomocy kolegi, który o budowaniu wie mniej ode mnie uda mi się ułożyć styropian pod wylewki? To już nie pan od alarmu tylko kolega od styropianu? Kobieta zmienną jest... A tak przy okazji - nienawidzę Cię za to szybkie tempo (przy budowie ). Zazdroszczę aż do bólu...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 01.07.2005 03:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Planowałam na październik. No do października to będzie pałac. A z prądem - moze uda sie przez tego elektryka, o którym pisze Anula75? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 01.07.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Prąd mam obiecany już z innego źródła, ale siedzę cichutko, żeby nie zapeszać...Napiszę wszystko jak już będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.07.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Nic nam nie pozostaje jak trzymać cichutko kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.07.2005 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Martka - trudne początki Twojej budowy czyli zakopujące się pojazdy mechaniczne i Inwestorka walcząca z "fachowcami" zapowiadały mi tu dramat w wielu aktach. Tymczasem widzę tempo prac naprawdę piorunujące i wprowadzka w jeden sezon zupełnie realna. No ale rozumiem, że to nie bierze się z niczego, przecież wstajesz o 5, a zakupy robisz nocą na stacjach benzynowych. Jestem pod wrażeniem . Pozdrawiam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.07.2005 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Witam Od dawna czytam Twój dziennik i też jestem pod wrazeniem! Świetnie sobie radzisz A co do koloru okien, to spytaj inż. Mamonia. Zapewniam Cię, to prawdziwy ekspert od odcieni barw..... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts