Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do Krzemyka Martki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 886
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Planowałam na październik.

Nie wiem tylko co będzie z prądem, a właściwie z brakiem prądu.

Coś tam załatwiam...

Witam Cię serdecznie

Ja właśnie jestem na etapie robienia prądu u mnie. Nie wiem pod jaki zakład podlegasz, ja pod Konstancin Jeziorna, mam elektryka który wszystko załatwił za mnie spotkaliśmy się raz podpisałam papiery co trzeba i powiedział że zadzwoni za tydzień jak już skończy budowę.

Znalazłam jego tel. na forum, ludzie polecali bo ma 'wejścia ' w ZE

Dla mnie nie najmilszy w obcowaniu, ale ważne że skuteczny.

Mam też jak ja to nazywam wyrok na dwa lata, czyli taki termin podłączenia na przyłącze stałe, i powiedział żebym się tym nie martwiła, "wszystko się załatwi". A co śmieszne na rekonensan działki przyjechał odrazu z panem z ZE, co by odrazu wszytsko ustalić.

Jeśli chcesz podam namiary

Pozdrawiam Anula75

Aguś - zdjęcia zrobie jutro zbiorczo, gdy już elektryka będzie na ścianie.

Myślicie, ze przy pomocy kolegi, który o budowaniu wie mniej ode mnie uda mi się ułożyć styropian pod wylewki?

To już nie pan od alarmu tylko kolega od styropianu? :wink: Kobieta zmienną jest...

A tak przy okazji - nienawidzę Cię za to szybkie tempo (przy budowie :wink:). Zazdroszczę aż do bólu......

Martka - trudne początki Twojej budowy czyli zakopujące się pojazdy mechaniczne i Inwestorka walcząca z "fachowcami" zapowiadały mi tu dramat w wielu aktach. Tymczasem widzę tempo prac naprawdę piorunujące i wprowadzka w jeden sezon zupełnie realna. No ale rozumiem, że to nie bierze się z niczego, przecież wstajesz o 5, a zakupy robisz nocą na stacjach benzynowych. Jestem pod wrażeniem :o . Pozdrawiam !!!