Aga J.G 05.07.2005 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Martka widze że tempo piorunujące Już widzę Świeta w nowym domu przy kominku z dużo choinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 05.07.2005 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Inżynieże Mamoniu Wszystko zalezy od podejścia do sprawy - można siedzieć, płakać i wylewac żale na forum. Można też podzielić problemy na wielkie i mniejsze i sobie z nimi radzić Póki co miałam kilka mniejszych i jeden wielki (brak prądu). Żabko i Aguś - dzięki za miłe słowa. Święta może będą w domku (optymistycznie zaprosiłam pół rodziny), jeśli tylko TenKtóryObiecuje podłączy mi prąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.07.2005 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Martka i to mial byc facet prowdzący firmę ochroniarską Co za czasy Kobitka z ciebie naprawde przebojowa Jestem pelna podziwu dla twoich zmagań z budową i efektów tych zmagań Warto to wszystko robić i się starać choćby dla świąt przy kominku albo dla porannych koncertów ptasiej orkiestry Pozdrawiam i życże żeby TenKtóryObiecuje spelnil twoje prądowe marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 05.07.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Martka, tak jak i inni jestem pełna podziwu dla Twoich zmagań budowlanych. Idziesz jak burza!!!! Jestem prawie pewna, że uda Ci się wprowadzić na Święta, przecież już tak niewiele Ci zostało do zrobienia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 05.07.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Martka - czy to znaczy, że niedługo będziesz miała prąd? Trzymam za to kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 05.07.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 TenCoObiecuje robił u mnie elektrykę.Nie ukrywam, że wzięłam go specjalnie.Póki co faktycznie coś tam działa, elektryka u mnei w domu zrobiona szybko i ładnie ale...Dziś za nią płaciłam. Bolało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 05.07.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Też tak miałam przy elektryku. Straszliwie mnie zabolało, że musiałam mu oddać tyle pieniędzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 05.07.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Maluszku, idzemy spać. Świt coraz bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 05.07.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Ja jeszczę troszku posiedzę. Miłych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 05.07.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 TenCoObiecuje robił u mnie elektrykę. Nie ukrywam, że wzięłam go specjalnie. Póki co faktycznie coś tam działa, elektryka u mnei w domu zrobiona szybko i ładnie ale... Dziś za nią płaciłam. Bolało. Martka, elektrykę miałaś zrobioną w tempie ekspresowym kurde... A na ile zabolało? Bo moja elektryka się ciągnie jak nie powiem co, a wcale chyba nie będzie kosztować tak mało jak myślałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 06.07.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Whisper, bardzo bolało.Zwłaszcza, że wyliczenie punktów przy wycenie było 30% mniejsze niż punktów po robocie.A punkt i tak drogi w porównaniu z innymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 06.07.2005 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 A ile za punkt liczyli? Bo Stasio ostatnio unikając mojego wzroku powiedział 20... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 07.07.2005 04:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Whisper, nienawidze Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.07.2005 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Whisper - ale tanio. Ja 2 lata temu za punkt płaciłam 35 zł a suma końcowa przyprawiła mnie o stan zawałowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.07.2005 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Whisper, nienawidze Cię jak dobrze ze nie wiesz ile mnie kosztował punkt.. nienawisc do Whispera byłaby niczym w porównaniu do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
habibi77 07.07.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Martka,przeczytałam Twój dziennik i jestem pod wrażeniem Twojej odwagi.Czekam na ciąg dalszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SOBOTKOWA 07.07.2005 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Whisper, ten elektryk to 20 PLN z jego materiałem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 08.07.2005 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Maksiu, Wobec tego Ciebie też nienawidzę Sobotkowa - założę się, że z materiałem Ale za to ja mam już prawie tynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.07.2005 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Maksiu, Wobec tego Ciebie też nienawidzę bardziej niz Prezesa?? napisz ze bardziej... przynajmniej bede w czyms lepszy od Prezesa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 08.07.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Jasne, że bardziej. W końcu miałeś taniej. Poza tym, znalazłoby siępare rzeczy, w których od Prezesa jesteś lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts