maksiu 08.07.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Poza tym, znalazłoby siępare rzeczy, w których od Prezesa jesteś lepszy naprawdę??? m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 08.07.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 A dziury w ścianach? Kto potrafi tyle znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 08.07.2005 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 I jeszcze mi się przypomniało, że zrobiłeś bardzo ładną podbitkę w swoim domku, a Prezes siejeszcze w tej kwestii nie wykazał. Nawet jeśli On zrobi ładniejszą, w co wątpię, bo to początkujący majsterkowicz (just "toilet"), to Ty i tak byłeś pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 08.07.2005 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 I jeszcze mi się przypomniało, że zrobiłeś bardzo ładną podbitkę w swoim domku, a Prezes siejeszcze w tej kwestii nie wykazał. Nawet jeśli On zrobi ładniejszą, w co wątpię, bo to początkujący majsterkowicz (just "toilet"), to Ty i tak byłeś pierwszy Jak to JUST toilet??!!! Martka, podpadłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 08.07.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Whisper, ten elektryk to 20 PLN z jego materiałem ? Sama robocizna rzecz jasna. Jakby to było z materiałem to by było zbyt piękne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.07.2005 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 I jeszcze mi się przypomniało, że zrobiłeś bardzo ładną podbitkę w swoim domku, a Prezes siejeszcze w tej kwestii nie wykazał. Nawet jeśli On zrobi ładniejszą, w co wątpię, bo to początkujący majsterkowicz (just "toilet"), to Ty i tak byłeś pierwszy Mówiłem Ci już że Cię lubie??? m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SOBOTKOWA 08.07.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Maksiu, Wobec tego Ciebie też nienawidzę Sobotkowa - założę się, że z materiałem Ale za to ja mam już prawie tynki Jednak za robociznę Martka, jakie masz tynki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 08.07.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Tynki mam: 1) grube 2) gipsowe 3) Większośc Knauff, ale się skończył, więc dzis przyjechała Nida do ostatnich dwóch pomieszczeń. Chłopaki marudzili, ale ostatecznie powiedzieli, że zrobią. Może jutro skończą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 08.07.2005 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Martka ale u ciebie to wszystko sprawnie idzie, tempo zabójcze może zwolnij trochę, abyś miała siły cieszyć się nowym domkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 08.07.2005 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Mam sporo siły, ale póki co wykorzystuję okres szkoleniowy w pracy. Nie mam zbyt wiele do zorbienia. Tak się przyzwyczaiłam do ciągłego braku czasu w starej robocie, że teraz aż się zachłystuję. Poza tym jest jeszcze jeden ważny aspekt. W październiku mój właściciel chce miećwolne mieszkanie. Albo chociaż częściowo skończę, albo będę musiała szukać przechowalni. Może ktoś z Forumowiczów chce przechowac mnie i moje mebelki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SOBOTKOWA 08.07.2005 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Tynki mam: 1) grube 2) gipsowe 3) Większośc Knauff, ale się skończył, więc dzis przyjechała Nida do ostatnich dwóch pomieszczeń. Chłopaki marudzili, ale ostatecznie powiedzieli, że zrobią. Może jutro skończą Jesteś zadowolona z efektu? ps. My wciąż nie możemy się zdecydować...gipsowe czy cem.- wap.?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 08.07.2005 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Są na prawdę gładkie i równe. Nie widziałam cementowo-wapiennych u mnie w domu, więc nie mam porównania. Ale ręcznego szpachlowania sobie nie wyobrażam.Może chcecie wpaść do Baszkówki dziśl ub jutro, albo kiedykowliek (w kończu dom jest otwarty) to sobie obejrzycie?Whispery będą miały c-w, więc sami miglibyście porównać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SOBOTKOWA 08.07.2005 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Chętnie obejrzymy Nie widziałam jeszcze "na żywo" gipsowych maszynowych. Tylko jak mamy dojechać do Baszkówki ? Martka, może jakaś mapka?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 08.07.2005 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 wytłumaczyłam drogę privem Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SOBOTKOWA 08.07.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Dziękujemy za zaproszenie. Wpadniemy w niedzielę, tylko nie wiem czy będziesz?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 08.07.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Podajcie godzinkęto przyjade. Będą jeszcze tynkarze, to opowiedzą co i jak - tzn będa chwalili swoje ogonki jak przypuszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SOBOTKOWA 08.07.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Martka, będziemy prawie cały dzień u nas na działce, więc możemy podjechać o każdej porze. Jesli będziesz miała zamiar wyjechać na działkę, to zadzwoń prosze i bedziemy szybciutko tak myślę...chyba, że zbłądzimy moj nr tel. 661 730 242 p.s może do nas zajrzysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.07.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Martka życze owocnych poszukiwań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YaMarzena 09.07.2005 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Martka, czytam Cię od pewnego czasu i podziwiam energię, z jaką do wszystkiego podchodzisz. Domek rośnie cudownie i życzę Ci, żeby wszystko szło dalej równie sprawnie. Powodzenia!YaMarzena ps. A masz jeszcze namiary do swojej byłej ekipy od ścian i dachu? Wyglądają na solidnych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 09.07.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Marzenko, Namiary mam, tylko hm... MS ostatnio ogromnie się ceni (spytaj Anuli75), ale wysyłam na prv. Może mu przeszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts