mpb1971 09.07.2005 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 hej Martko, kolor okien to chyba afromozja? My też mamy taki i zapewniam, że jest piękny, ciepły i i i... i słów mi zabrakło bo już chyba za późna godzina na myślenie. . Gdybyś miała ochotę obejrzeć okna nasze w realu, to serdecznie zapraszamy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 10.07.2005 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Jasne, że afromozja. Usiłując skojarzyć z czymś nazwę pomyslałam o amorfizmie. I skojarzyłam ciut za mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SOBOTKOWA 10.07.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Martka, dziękujemy za możliwość obejrzenia na "żywo" twojego domku Jest naprawdę śliczny. p.s. Wracaliśmy na naszą działkę "skrótami" (jak Ty na swoją działkę rano )...droga była cały czas wyboista, ale naprawdę krótka, liczyła może jakieś 3 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 10.07.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Martka, dziękujemy za możliwość obejrzenia na "żywo" twojego domku Jest naprawdę śliczny. p.s. Wracaliśmy na naszą działkę "skrótami" (jak Ty na swoją działkę rano )...droga była cały czas wyboista, ale naprawdę krótka, liczyła może jakieś 3 km Sobotkowa, od Martki do Was 3km??? :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 11.07.2005 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Sobotki, to widac zrobily prawdziwy skrot. A ja nie chcac jechac szosa (bo wybrałam siedo BAszkówki w niedzielę rowerem), pojechałam lasami, a droga przez nie w założeniu miałabyć krótsza i bardziej przyjemna I tak jakoś zabłądziłam. Tzn zamiast 1,5h jechałam 3. W jedną stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SOBOTKOWA 11.07.2005 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Może 4 km Droga jest nierówna, żwirowa Ale gdzie skręciliśmy i na co...nie wiem Sobotka trzeba zapytać, to on wymyślił skróty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 13.07.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Martka banki podkupują sobie klientów. Spróbuj popytać może Ciebie ktoś "wykupi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 13.07.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 No to ogłosimy konkurs:) Może Whisperowy Kaczor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SOBOTKOWA 13.07.2005 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Martka, może Fortis Cię zrefinansuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 13.07.2005 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Najpierw skończę, potem zrobię konkursik Jak sobie pomyślę, że znowu mam iść do sądu wpisywac hipoteke, zbierać te wszystkie papierki, martwic sieo decyzję, to jakoś tak mi niefajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SOBOTKOWA 13.07.2005 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Wiem, też by mi się nie chciało Martka, podasz mi namiary na swoich tynkarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 13.07.2005 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Pewnie.Pan się nazywa Paweł Sasak 502 318 315 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 13.07.2005 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 No no Martka nie przewidzieli że jastes dobra z matmy i powierzchnie liczysz bardzo dokładnie Gratulacje refleksu No i głowy nie od parady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 13.07.2005 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Hm...Andrzejka - wydaje mi się, ze fatycznie musieli się kiwnąć - takie celowe zawyżanie i o taką ilość byłoby chyba zbyt ryzykowne.Facet robił tez tynki moim sasiadom, co się okazało już w trakcie roboty i oni mierzyli co do centymetra - wszystko się zgadzało.Ja więc przyjmuję, że to wypadek przy pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 13.07.2005 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 No to niezłe kiwnięcie tym bardziej, że często liczą No ale gdyby nie nadzór i ta cudna miarka którą zakupiłaś pieniązki by pofrunęły a tak na co innego się przydadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 13.07.2005 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 kupie takie koszmarnie drogie dekorki do kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 13.07.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 kupie takie koszmarnie drogie dekorki do kuchni I już pieniązki są zagospodarowane Martka jesteś niesamowita w tym budowlanym procesie inwestycyjnym Szacuneczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 13.07.2005 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 e tam, niesamowita. Zdesperowana raczej. Jak nie skończe do końca września, to będę zmuszona dać ogłoszenie drobne o treści "kto mnie przygarnie na trochę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 13.07.2005 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 e tam, niesamowita. Zdesperowana raczej. Jak nie skończe do września, to będę zmuszona dać ogłoszenie drobne o treści "kto mnie przygarnie na trochę" Szkoda, że tak daleko ode mnie mieszkasz ja bym cie z chęcia przygarnęła Może bym trochę zaraziła się twoją desperacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 13.07.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 to to sie nie przenosi na odległośc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts