Aga J.G 06.04.2005 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 I się potwierdziło nikt baby nie będzie słuchała to mieli co chcieli Martka trzymam kciuki za pomyslne budowanie i jka najwięcej słuchających fachowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 06.04.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 Czyli jednak dokopali się do tej wody? To super! A jak u sąsiada? I zapraszamy ponownie do nas jak będziesz w okolicy Już można oglądać zalane ławy... ale Ty już jutro będziesz miała swoje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 07.04.2005 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Gratulacje Martka rozpoczęcia budowy Jak najmniej utopionych pojazdów..... i pieniędzy.....! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 10.04.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 Martka która nauczy się kląć hmm...brzmi obiecująco. Kiedy próba generalna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 10.04.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 Coś mi sięwydaje, e premiera moze odbyć sięniespodziewanie i bez prób. Jeszcze jedne smieci przyjada zamiast gruzu i pęknę. Ale... kuż mam trzy ściany fundamnetowe. Całe 5 bloczków w górę. Jeszcze jedna i dwie działówki i kominy i będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 10.04.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 Martka, dzięki za namiary na kręciwodę, trzymamy razem z małżem kciuki, żeby u Ciebie mury szły do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.04.2005 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Martka - a gdzie zdjątka? Trzymam kciuki za Twoje dalsze budowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 11.04.2005 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Maluszku, Zdjęcia będą, tylko moja tradycyjna dusza kazała mi kupic lustrzankę zamiast cyfrówki. Jutro powinnam skończyć klisze, wiec cosik w srode wkleje. Oczywiśce jak sie już nauczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.04.2005 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Na pewno się nauczysz Jakby co to służę pomocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SOBOTKOWA 12.04.2005 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Martka, gdzie dokładnie się budujesz? U nas na działce też wszystkie samochody, koparki itp. się zakopują.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 12.04.2005 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Buduje w Baszkówce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 12.04.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Luśka mówi, że najważniejsze że paznokcie zrobione, reszta to drobiazg. Ja od siebie powiem - nie ufaj nikomu. Nigdy. Parę zasad: 1. Jak mówią że się spóźnią, to się spóźnią. 2. Jak mówią że będą na czas, to mówią. 3. Jak nie dzwoni telefon, to może oznaczać, że jest za spokojnie. Ty zadzwoń. Ale gwoli pocieszenia powiem, że jutro będziesz miała śliczny stan zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sobotka 12.04.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 a to do ciebie się tak spieszyli jak u mnie się zakopali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 12.04.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Sobotka... Ja na Twoim miejscu bym się nei przyznawała... Przynajmniej nie dziś . Wyciągneli go chociaz, bo jutro ma być rano u mnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sobotka 12.04.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 odjeżdżałem o 19 tej i jeszcze stała pompa z kabiną tylko ponad ziemię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 12.04.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 odjeżdżałem o 19 tej i jeszcze stała pompa z kabiną tylko ponad ziemię Oj Sobotka, Martka jest raczej spokojna, ale... ja bym się chyba bał przyznać, że to u mnie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.04.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Martka głowa do góry jutro będzie lepiej Będzie dobrze bo musi być Trzymam kciuki za jutrzejsze zalewanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olinka 13.04.2005 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Fajny dziennik.Serdecznie gratuluję i życzę odwagi!Pozdrawiam,Olinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 13.04.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Poza tym odkobiecam się. nie myslałam, ze to kiedykolwiek powiem, ale gdy dzis przyszedł sasiad zapytac ile mi wisi za pozyczenie prądu pozyczanego od innego sąsiada, opowiedziałam, że nic, może kiedyś ja tez będę potrzebowac. To on przyniesie kwiatki do ogródka. Odpowiedziałam, że... wolałabym kontener gruzu... No co Ty. Nawet nie wiesz jaka kobieca jest kobieta dla faceta jak można z nią oprócz oczywistości (pogoda, filozofia, egzystencjonalizm, komplementy i takie tam inne) pogadać o murłatach, krokwiach, chudziaku i innych fajnych tematach. Nie marzę już o dyskusji na temat turbodoładowania, składu mieszanki, gwintowanego zawieszenia i całej reszty. Pisz dalej i dawaj zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 15.04.2005 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Martka, no i jak postępy na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts