YaMarzena 26.07.2005 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Jak się za mocno walniesz, to nie będzie komu przygotować tych pyszności Oto dylemat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 26.07.2005 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Wiesz, jeśli się mocno walnę to może komuś włączy się opcja "pielęgnacja chorego" i dostanępyszności bez przygotowywanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 26.07.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Martka, serio równo zrobili wylewkę??? No ja bym reklamował! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 26.07.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Z wizualizacji wynika, że jeżeli kafelki będa miały ok. 10x10 to nie powinno być z kranem i otwieraniem okna problemu, bo odległość od blatu do parapetu wychodzie, że będzie ok. 20-25 cm.Z drugiej strony jak często takie okno się otwiera. Zadałem to pytanie wszystkim moim znajomym i okazało się, że tylko do umycia. Więc osoboście sobie darowałem (mam tylko uchylne) a na Twoim miejscu bym się nie martwił. Lepiej jednak o tą szafkę się nie walić mając zlew w rogu. A tu na pocieszenie co to znaczy błotko z przewagą H2O:http://nurniegodom.republika.pl/images/0100.jpg(teraz już podniesione o 70 cm i nareszcie sucho, nawet po ostatnich wielkich ulewach) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 26.07.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Nurni - chyle czoła przed Twoim błotem Nie za nisko, coby nie wpaść Whisper - no reklamowałam, ale EIMUND się uśmiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 26.07.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Skubany... to pewnie i u mnie równo zrobi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 26.07.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Tylko pilnuj odpływów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 26.07.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Martka, jak Ci tak nudno to sobie parę dziurek powykuwaj. Dziurek takich, co by się kot zmieścił. I zaraz zadzwoń, niech poprawią! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 26.07.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Chyba musze te kafelki dobraći cośtam zaaranżowac w tej łazience. Trochę się znajdzie do roboty, tylko, że jeszczew przez 3 tygodnie nic nie będzie przybywało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.07.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Martka wybieranie to tez ciężka praca niektórzy twierdzą że najcięzsza więc do roboty Trzymam kciuki za okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 27.07.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Martka, a może jakies prace Ziemne zorganizuj?! pod katem pompy albo i Nie Piknik??? sam nie wiem rzeczywiście kanał - nic do roboty! to może się RELAKSUJ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 27.07.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Willie Prace ziemne wolę robić gdy już ktoś od PC przyjedzie i dokładnie powie jak:) Relaksować się?! Potrafisz się relaksować jak Ci pomysły i PLANY tupią w głowie? Ja nie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 27.07.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Jasne........ też mi Tupią. Aż spać się nie chce....... Do kina może idź? generalnie nudy takie że zaśniesz na pewno choć polecam "Miasto gniewu" - nie zasnąłem, wręcz przeciwnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 27.07.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Ja się boję na takich filmach:) Ale kupiłam DVD z kabaretem Dudek i jeszcze parę innych filmów, w których nic się nie dzieje Będę więc sobie radzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 27.07.2005 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Podoba mi się wszystko, co beżowo - brązowe, albo drewniane. To tak jak nam. Tylko czemu to jest zawsze najdroższe albo będzie za milon tygodni lub przestali produkować. Na szczęście przy wydajnej pomocy naszej architektki (szpera i węszy po całej W-wie) udało im się (znaczy z żonką) wszystko zakupić prawie od ręki. Niby fajnie ale jak na raz musiałem wnieść do domu prawie 3 tony (wczesniej je ładując) to wolałbym, żeby było na raty - coś wczesniej coś później. Ale za to łazienki prezentują się całkiem fajowo (naszym zdaniem) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 27.07.2005 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Czytałam Twoje trzytonowe perypetie:) Wiesz - ja poszłam dziś do sklepu myśląc, ze znajd coś w kolorze niebeżowym z takim wzornictwej jak beże. Niestety nie ma. Beżowe sa takie bardzo eleganckie. Reszta jest ładna, ale to już nie to.No widziałam róż. Landrynkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 27.07.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Czytałam Twoje trzytonowe perypetie:) To się naczytałaś. To już tyle tego jest? No widziałam róż. Landrynkowy. A ile wytrzymałaś patrząc na tego cukiereczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 27.07.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Chwilę - zastanawiałam sie czy jest taki wzór w beżu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 28.07.2005 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Jaki Bartek!!! Kaczor się załamie. Artur mu na chrzcie dali! A nazwisko idzie na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 28.07.2005 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 gdybyś powiedziała, że do Kaczora, pewnie bys trafiła A co do beży... Ja tez tak mam i nic na to nie poradzę, że nie znalazłam nic innego co mogłoby mi sie podobać. Płytki znalazłam w TTW ( hiszpańska glazura 120 zł - 20% ), duży wybór i rozsądne ceny są na Puławskiej - to chyba Soft-bud, jadąc w stronę Warszawy po prawej stronie. Ładne płytki ( beze, beże i beże...) są w Grestonie przy Al. Krakowskiej - ale tam ceny dość wysokie. Powiedz gdzie będziesz zamawiała meble kuchenne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts