Martka 29.07.2005 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Gohna - mebelki sa z Atlasu w Landzie. Te są drewniane, ale mają sporo wzorów fornirowanych etc. Rozmawiałam z właścicielem o bonusach dla forum. Myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 29.07.2005 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Whisper - dzięki za info. I tak jestem przekonana, że usłyszałam Bartek (może powiedział Artek? - jest takie zdrobnienie?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 29.07.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Gohna - mebelki sa z Atlasu w Landzie. Te są drewniane, ale mają sporo wzorów fornirowanych etc. Rozmawiałam z właścicielem o bonusach dla forum. Myśli gdyby tak szybciutko pomyslał, to moze bym skorzystała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 31.07.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Rany .... czytam Wasze dzienniki i ja już też chcę.... BUDOWAĆ BUDOWAC BUDOWAĆ !!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.08.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Martka: to kiedy pokażesz te słynne już kafle??? bo jak takie ładne jak piszesz to może i mnie się przydadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 02.08.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Jak zrobię im fotki Mają namalowane na kamieniu kwiatki. Wyglądają na stare. Nie chciałam dzbanuszków. A może dopiero jak będązamontowane je pokazać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.08.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Jak zrobię im fotki Mają namalowane na kamieniu kwiatki. Wyglądają na stare. Nie chciałam dzbanuszków. A może dopiero jak będązamontowane je pokazać? oj Martka... nie bądz taka.. nie każ czekać... dopiero po zamontowaniu???a kiedyż to? no i zasadnicze pytanie.. dlaczego jednak nie te dzbanuszki??? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 02.08.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Powiem tylko....JESTEM POD WRAŻENIEM.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 02.08.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Ale Draka! Super! Gratuluję trafnych wyborów rzeczy, które tanieją w oczach, oby tak dalej! Ja też jestem bardzo ciekawa Twoich kafelków w kwiatuszki. Pstryknij coś. Jak wyglądają na stare, to już mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.08.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Martka! Gratuluję! Jak Ty to robisz? Wczoraj próbowałam przekonać mojego szefa, żeby spuścił za robociznę, nawet byłam gotowa się rozryczeć, taka byłam zdesperowana, a on nic Ja juz czuję się zmęczona tą walką, a to dopiero początek! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 03.08.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Zimna Bezwględność - świetna robota. Wydrukuję sobie jako ściągę do rozmów z "kontrahentami" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 03.08.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Zaznaczam, że rozmawiałam z żoną, a nie z panem, który na mnei nawrzeszczał. Czekam więc w strachu, czy zdecyduje sie zadzwonić...Oby tylko te okna były w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 03.08.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Żabko, Nie martw się. Budowa to niestety jest pole walki, ale jakoś będzie. Nie wybierasz się do Warszawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SOBOTKOWA 03.08.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Martka, tak trzymać... ! Okna na pewno będą ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.08.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Żabko, Nie martw się. Budowa to niestety jest pole walki, ale jakoś będzie. Nie wybierasz się do Warszawy? Niestety..... Kto będzie pilnował budowlańców??? Może namówię swoją klasę na wycieczkę szkolną. Cel wycieczki: Mała architektura okolic Warszawy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 03.08.2005 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Zabko, to może klasa wjedzie windą na szczyt pałacu kultury, a zadaniem będzie sprawdzenie, czy z wieży widać panią psor przebywającą aktualnie powiedzmy w Baszkówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 03.08.2005 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Martka, duuuże brawa za rozmowę telefoniczną Ty to jednak jesteś zimna, wyrachowana i bezwzględna. Chcę być taki sam. Nauczysz mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 04.08.2005 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Whisper - nieczego nie będę Cię uczyć. Sam umiesz swoje.Po drugie po tej rozmowie zapadła tak niepokojąca cisza, ze boję się, że np zrealizują połowe zamówienia. Całkiem inaczej sprawa by wyglądała, gdyby byli mili od początku - wiadomo, że człowiek może się machnąć tu i ówdzie.Ale jeśli pan na mnie wrzeszczy, że termin to jego problem, umowa była z nim i mam się od Stollaru trzymac z daleka, to nie pozostaje nic innego tylko przypomnieć tę rozmowę. Tym niemniej, na dzień zakładania okien musze sobie zorganizować ochronę. I całkiem nie żartuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.08.2005 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Martko - właśnie przeczytałam o Twoich oknach. Raczej niewesoła sytuacja ale tak trzymaj Nie daj się im skubnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 04.08.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Maluszku, postaram sie nie dać.Chyba, że naśle facetów w ciemnych okularach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts