Jagna 13.08.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Poza tym wczoraj byłam zła, że panowie od g-k nie przyjechali obejrzec placu boju, tylko umówili się na cenę telefonicznie. Dziś się cieszę. Zmierzyliśmy bowiem odległości między krokwiami. Nie ma chyba dwóch takich samych. Bedą docinać wełnę. Sporo docinać będą... Prawdziwa kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 17.08.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Martuś, ale mimo, że tak wszystko wiedzą najlepiej a nie najlepiej wiedzą, to ich bierzesz, czy oddajesz Whisperom, żeby się powymieniali uwagami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 17.08.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Zostają...Nie wiem czy to dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 17.08.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Eee, oni tacy na razie są, bo jeszcze nie wiedzą z KIM mają do czynienia! Jak się zorientują co z Ciebie za kobieta, to będą chodzić jak w zegarku. Jestem przekonana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 18.08.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Martuś, ale mimo, że tak wszystko wiedzą najlepiej a nie najlepiej wiedzą, to ich bierzesz, czy oddajesz Whisperom, żeby się powymieniali uwagami? Whisperowie kontynuują współprace z ekipą tynkarzy. To znaczy ekipa ta sama tylko tynkarze nie są tynkarzami. To znaczy... Wiesz co Jagna, zadzwoń do Nulli, ona Ci wytłumaczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.08.2005 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Jestem pod wrazeniem!A skąd Ty to wszystko wiesz????Chętnie bym Ci poradziła, ale kompletnie nie wiem o co chodzi? Siedzisz nocami i czytasz specjalistyczne czasopisma? Niejeden facet nie wie połowy tego, co Ty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 18.08.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 O rany, Marka.... A jednak. Bardzo mi przykro, że tak się to stało. Ale cieszę się, że wiesz co masz robić. Ponoć kończy się po mału sezon i ekipy schodzą z cen. Znajdziesz sobie fajnych ludzi, którzy Ci wszystko szybciutko zrobią. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 18.08.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Budowa to niestety jest pole walki, ale jakoś będzie. I tu zaistniał u mnie stan najwyższej wściekłości. Stan ów objawia się stoickim spokojem. Takimi igiełkami lodu gdzieś w środku. I gasna uczucia. Znika ciepło i współczucie. Przestają mnie interesowac żony w ciąży i płaczące dzieci. Mam w nosie 500 km do domu... Ponad 200 tys kredytu na łbie Znam ten stan.... Przypadkiem wcześniej nie mówiłem byś już ich zmieniła? Wiem, wiem dobrze tak pisać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 18.08.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Facio - nie mówiłeś.Ale pewnie poczatkowo i tak bym nie posłuchała - tłukli się przez całą Polske i ogólnie obraz nędzy i rozpaczy...Ja tu ich wywalic tylko za to, ze wiedzią najlepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 18.08.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Facio - nie mówiłeś. Ale pewnie poczatkowo i tak bym nie posłuchała - tłukli się przez całą Polske i ogólnie obraz nędzy i rozpaczy... Ja tu ich wywalic tylko za to, ze wiedzią najlepiej? Ale teraz to już chyba jest za co Martka wspólczuję wyobrażam sobie co czułaś a może i nie może tylko się domyślam Dobrze , że w czas przyjechałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 18.08.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Martko, czy ta ekipa od ociplenia i zabudowy poddasza, to ekipa S.... z forum??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 18.08.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Dokładnie ta sama... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 18.08.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Martka...Zadzwoń do Skrola i powiedz żeby zabierał ekipę. Bez żadnych dyskusji. Dwa dni pod rząd pochlani i w dodatku takie numery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 18.08.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Whisper- to nie jest ekipa, nad którą on panuje.On tylko ma działkę za załatwienie roboty.Tym niemniej jeśli się podejmuje takiej współpracy powinien być pewny, że są w porządku. Nie mam zastrzeżeń do pracy, bo coś robią, ale nie miałam ochoty zobaczyć co dokładnie. Ale jutro ich wyrzuce - dzis sie bałam, ze pijani wsiądą do auta i zabija się za najbliższym zakretem.Albo kogoś zabiją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 18.08.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 No tak, to trochę zmienia postac rzeczy No to z rana ich wywal, póki jeszcze trzeźwi będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.08.2005 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 No i dobrze. Przynajmniej nie musisz się bać co tym razem wymyślą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 19.08.2005 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Martka dobrze zrobiłaś.A na drugi raz won z samego początku jeżeli jedzie alkoholem. Będzie dobrze, zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 19.08.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 JEJU normalnie aż się zgotowałem jak to czytałem! dobrze że już ich nie ma.... Jesteś Dzielna nad Wyraz i wszystko się UDA! Juz niedługo obudzisz się Pięknego Dnia u Siebie i pomyślisz...... JEST CUDNIE!!! naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.08.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Martka dobrze zrobilas!!!!! Jak to mowia: lepiej z madrym stracic niz z glupim zyskac!!! Glowa do gory!!!!!! W przyszlym tygodniu bedziesz miala nowa ekipe i okienka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 19.08.2005 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Wiem, że dobrze zrobiłam.ale kurcze - pierwszy raz musiałam kogoś wywalić.Udało sie grzecznie.Ale to i tak mało przyjemne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts