Whisper 29.08.2005 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Ja już drzwi mam, ale chętnie się dowiem jaki to producent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.08.2005 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 O rany jak oni robili te drzwi że im cuś takiego wyszło. Mam nadzieję, że uznają reklamację i w końcu dostaniesz takie drzwi jak zamówiłaś. A kto je robił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 30.08.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Napisz dużymi literami jaki to producent.A okna jak zrobili? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula75 30.08.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Witam Martka, ślicznie się już prezentuje Twój domek. Drzwi faktycznie pozostawiają sporo do życzenia, ale okna są perfekcyjne. Właśnie takie my też chcemy u nas, choć u nas dopiero dziury na nie powstają Mam jedno pytanko, czy szprosy masz wyjmowane? Pozdrawiam Anula75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.08.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Martka domek nabiera uroku okna bardzo ładne Ale drzwi rzeczywiście pozostawiaja dużo do życzenia, kurczę nie mogę pojąc dlaczego oni nie szanuja klienta a może myślą że inwestor zmęczony budowa ma aż tak spatrzone oko Trzymam kciukasy za reklamację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 30.08.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Ale drzwi rzeczywiście pozostawiaja dużo do życzenia, kurczę nie mogę pojąc dlaczego oni nie szanuja klienta a może myślą że inwestor zmęczony budowa ma aż tak spatrzone oko Może myślą, że jak kobieta to nie zauważy? Jakieś pasmo pecha Ciebie neka ale kiedyś za passa mija... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krasna 30.08.2005 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Okna super fajne! Co do drzwi: hehe, prawdziwe "rękodzieło", może ktoś je robił np. pierwszy raz w życiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 31.08.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Witam Martka, Mam jedno pytanko, czy szprosy masz wyjmowane? Pozdrawiam Anula75 Anulka - szprosy są wyjmowane. niestety ta wersja jest zdecydowanie droższa od tzw. wiedeńskich. Ale mnie się bardzo podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.08.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Czesc Martka!!!! Okna sliczniaste, a te drzwi...... szkoda gadac..... Kiedy bedziesz miala nowe???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 31.08.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Jakoś nie mogę sobie przypomnieć: Czy Towarzystwo Pomocy Przedtranszowej zawiązało się, czy nie? Ponad miesiąc martwiłam sie, że transza na koncie i nic się nie dzieje, okien nie ma, a tu raz raz i po pieniadzach. I trzeba następnych. A bank pracuje swoim spowolnionym rytmem. zawsze możemy Towarzystwo wskrzesić, tylko kto będzie komu pomagał... U Ciebie konto puste, Whispery szykują się do kolejnej transzy a ja nie mogę ( jak zwykle ) złapać rzeczoznawcy . A może znajdą się inni chętni do wspomożenia naszego Towarzystwa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 31.08.2005 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Moi rodzice dostali własnie jakiś kredyt na remont ogrzewania. I hm... potrzebuja go dopiero za dwa tygodnie Czuję się więc w czepku urodzona Poza tym, Gohna - miło cię widzieć - kopę lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 31.08.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 byłam na krótkim urlopie i nie zaglądałam tu przez jakiś czas, ale zawsze śledzę na bieżąco, co się u Ciebie Martka dzieje. Patrzę też z odrobiną zazdrości na twoje tempo robót. U mnie glazurnik kończy kibelek ( gotowe: kotłownia i spiżarka ) ale przeczucie mi podpowiada, że to Ty pierwsza zamieszkasz w swoim domku. Trzymam za Ciebie kciuki. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula75 01.09.2005 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 A to mnie Martka zasmuciłaś że te wyjmowane szprosy tak podrażają cenę. U nas będzie sporo okien bo to bliźniak to może się uda jakieś fajne upusty znaleść.Anula75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 01.09.2005 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Anulku - każda firma liczy sobie od 35 - 45 złotych za pole. Tzn jeśli szpros dzieli Ci szybę na 4 częsci, to masz 4 pola. U mnie dzielą na 6. Ja mam łącznie 136 pól w 13 oknach. Najniższa "dopłada za szpros nakładany" była 4700. Najwyższa (firma Gidanex) 9200.Ceny szprosów wenętrznych, rzeczywiście dzielących szybę na mniejsze częsci krązyły wokół 3 tys PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 01.09.2005 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Jakoś nie mogę sobie przypomnieć: Czy Towarzystwo Pomocy Przedtranszowej zawiązało się, czy nie? Ponad miesiąc martwiłam sie, że transza na koncie i nic się nie dzieje, okien nie ma, a tu raz raz i po pieniadzach. I trzeba następnych. A bank pracuje swoim spowolnionym rytmem. zawsze możemy Towarzystwo wskrzesić, tylko kto będzie komu pomagał... U Ciebie konto puste, Whispery szykują się do kolejnej transzy a ja nie mogę ( jak zwykle ) złapać rzeczoznawcy . A może znajdą się inni chętni do wspomożenia naszego Towarzystwa ? Oj trzeba reaktywować, bo właśnie ostatnie pieniądze wydaję na bramę garażową. Zostanie mi na koncie 1000 złotych a mam nie zapłaconych karton gipsiarzy, nie mówiąc już o dwóch elektrykach i dalszych planach budowalanych. RZECZOZNAWCA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 01.09.2005 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 No wskrzeszać mozna, tylko wiesz... całe Towrarzystwo z reguły bierze transze w tym samym momencie. W tym samym tez jest w dołku finansowym. I kicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 01.09.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Pozostaje mocno zaciskac kciuki, żeby udało się zgrac terminy, bo co ja biedna zrobię w październiku pod chmurką? coś tam czytałam, ze musisz szybko się wprowadzać ale nie wiedziałam, że aż tak... , to w takim razie podwójnie trzymam kciuki. I jestem pewna, że Ci się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 01.09.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Martka, słyszałem że Olsen chciał Cię przygarnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 02.09.2005 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Hm... Ponieważ ja o tym nikomu nie mówiłam, to pozostaje zamordować Olsena za rozpowszechnianie nieautoryzowanych wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 02.09.2005 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Autoryzowanych, nieautoryzowanych, ważne że z pierwszej ręki i zupełnie prawdziwe Zamiast się cieszyć że wszyscy się martwią gdzie się podziejesz, to Ty jeszcze chcesz Olsena mordować? Wstrzymaj się, ja nie wiem czy jeszcze nie będę czegoś od niego kupował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts