Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do Krzemyka Martki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 886
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Martka domek nabiera uroku okna bardzo ładne :)

Ale drzwi rzeczywiście pozostawiaja dużo do życzenia, kurczę nie mogę pojąc dlaczego oni nie szanuja klienta :-? a może myślą że inwestor zmęczony budowa ma aż tak spatrzone oko :o :roll:

Trzymam kciukasy za reklamację 8)

Jakoś nie mogę sobie przypomnieć: Czy Towarzystwo Pomocy Przedtranszowej zawiązało się, czy nie?

Ponad miesiąc martwiłam sie, że transza na koncie i nic się nie dzieje, okien nie ma, a tu raz raz i po pieniadzach. I trzeba następnych. A bank pracuje swoim spowolnionym rytmem. :x

zawsze możemy Towarzystwo wskrzesić, tylko kto będzie komu pomagał... U Ciebie konto puste, Whispery szykują się do kolejnej transzy a ja nie mogę ( jak zwykle ) złapać rzeczoznawcy :cry: .

A może znajdą się inni chętni do wspomożenia naszego Towarzystwa ? :wink:

byłam na krótkim urlopie i nie zaglądałam tu przez jakiś czas, ale zawsze śledzę na bieżąco, co się u Ciebie Martka dzieje. 8)

Patrzę też z odrobiną zazdrości na twoje tempo robót. U mnie glazurnik kończy kibelek ( gotowe: kotłownia i spiżarka ) ale przeczucie mi podpowiada, że to Ty pierwsza zamieszkasz w swoim domku. Trzymam za Ciebie kciuki. Powodzenia. :D

Anulku - każda firma liczy sobie od 35 - 45 złotych za pole. Tzn jeśli szpros dzieli Ci szybę na 4 częsci, to masz 4 pola. U mnie dzielą na 6.

Ja mam łącznie 136 pól w 13 oknach. Najniższa "dopłada za szpros nakładany" była 4700. Najwyższa (firma Gidanex) 9200.

Ceny szprosów wenętrznych, rzeczywiście dzielących szybę na mniejsze częsci krązyły wokół 3 tys PLN

Jakoś nie mogę sobie przypomnieć: Czy Towarzystwo Pomocy Przedtranszowej zawiązało się, czy nie?

Ponad miesiąc martwiłam sie, że transza na koncie i nic się nie dzieje, okien nie ma, a tu raz raz i po pieniadzach. I trzeba następnych. A bank pracuje swoim spowolnionym rytmem. :x

zawsze możemy Towarzystwo wskrzesić, tylko kto będzie komu pomagał... U Ciebie konto puste, Whispery szykują się do kolejnej transzy a ja nie mogę ( jak zwykle ) złapać rzeczoznawcy :cry: .

A może znajdą się inni chętni do wspomożenia naszego Towarzystwa ? :wink:

Oj trzeba reaktywować, bo właśnie ostatnie pieniądze wydaję na bramę garażową. Zostanie mi na koncie 1000 złotych :o a mam nie zapłaconych karton gipsiarzy, nie mówiąc już o dwóch elektrykach i dalszych planach budowalanych. RZECZOZNAWCA!!!

Autoryzowanych, nieautoryzowanych, ważne że z pierwszej ręki i zupełnie prawdziwe ;) Zamiast się cieszyć że wszyscy się martwią gdzie się podziejesz, to Ty jeszcze chcesz Olsena mordować? :o

Wstrzymaj się, ja nie wiem czy jeszcze nie będę czegoś od niego kupował... :roll: