Martka 14.09.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 będą wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 15.09.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 którym wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 15.09.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Wiedzałam, że ktoś zada to pytanie. Otóż wieczór u mnie zaczyna siew okolicach 19. Pora roku jednak zdecydowała, że o 19 jest juz noc. Jestem więc w kropce, bo panowie ocieplaja, a ja przyjeżdżam jak już ciemno. Dziś jadę koło 16 - popstrykam fotki i mam nadzieje, że nie dostanę zawału jak zobaczę domek z zewnatrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 15.09.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 czekamy z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 15.09.2005 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Martko KObieto Ty już masz łazienki gotowe???? Kurcze i to jakie fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.09.2005 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Martka idzie jak burza a łazienka rzeczywiście super się prezentuje. Bardzo mi się podoba z tymi dekorami. ps. czyżby Draka sprawdzał czy grzyb nie jest trujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 15.09.2005 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Ona zwyczajowo wszystkim się częstuje. Ostatnio zjadła trochę mydła. Taka znajda kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.09.2005 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Nasza schroniskowa też jest wszystkożerna ale mydła jeszcze nie próbowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 15.09.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 jej jeszcze przeszkadzaja wszelkie kupki chwastów w ogrodzie - natychmiast roznosi tam, gdzie uważa, ze dany chwast powinien leżeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.09.2005 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 No proszę jak z niej porządnicka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 15.09.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Dla Draki wyrażałam już zachwyty poprzednio. Tylko je podtrzymuję, jest super. Martka, jaka śliczna łazienka! Ale najbardziej to ja jestem ciekawa Twojej kuchni, szczególnie po tych dekorkach, które widziałam...Cudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 15.09.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Martko W związku z tym, że Ty też masz procedury i to trochę ważniejsze niż bank bo toTy jesteś Klientem - poproś o szczegółowe wyliczenie do spłaty kredytu, ponieważ bierzesz konsolidacyjny w innym banku Na ten argument, przy najmniej w moim przypadku, wszyscy stawali na głowie żebym był zadowolny - w końcu parę złotych do końca życia będziemy im płacić. Pozdrawiam PS. Bardzo ładne te Twoje łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 15.09.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Martka, mogę Cię znów trochę ponienawidzieć za łazienkę? Nie dość że nieprzyzwoicie duża to jeszcze ładna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 15.09.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Nurni - ja własnie usiłuję wziąc konsolidacyjny w raiffeisenie i spłacic nie do końca wykorzystany w PKO BP.I kicha.Nikt nie staje na głowie jakoś.Pan z Raiffeisena woli się upewnić, że mam zdolność kredytową, więc wysłał najpierw do promesy, a dopiero potem do rzeczywistej decyzji, a PKO, któremu teoretycznie powinno na mnie zależeć, ma własnie PROCEDURY.Ostatnia procedura, to ponowna kontrola na budowie, bo karta kontroli poprzedniej gdzieś zgineła. A ja czekam. I wkurzam się, co nie wnosi nic do rzeczy i nie poprawia samopoczucia.A szkoda mi pieniędzy na rzeczoznawce z kolejnego banku, zeby jeszcze postraszyć pozostałe dwa. (W BPH wycena na tym etapie budowy to ponad 1000 PLN, czyli prawie piekarnik...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 15.09.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Whisper -ja wiem, że już wieczór, ale ta, którą ogladasz ma zaledwie 3 metry kw Duża będzie kremowa. Już się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 16.09.2005 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Wiatj Martka, powiem ci tyle, ze bardzo optymistyczną babką jesteś, gratulki, bo ja coraz bardziej w pesymizm sie przeistaczam , bardzo ładny domek a łazienka - śliczne kafle, ja też chcę mieć coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 16.09.2005 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 i_ska... Spokojnie. Mnie też pesymizm wielokrotnie ogarnia, ale przecież nie moge przestać budować. Skończysz niedługo i będzie wiele radości I promise Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 16.09.2005 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 i_ska... Spokojnie. Mnie też pesymizm wielokrotnie ogarnia, ale przecież nie moge przestać budować. Skończysz niedługo i będzie wiele radości I promise Martko a możesz obiecać, że ja niedługo zacznę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 16.09.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 16.09.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Martka "cholera" to całkiem delikatnie powiedziane... ja to bym już mięchem rzucał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts