Jagna 16.09.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 No, to już przegięcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.09.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Martka łazienka bardzo ładna. Domek prezentuje się rewelacyjnie - GRATULUJE A zkredytem to naprawdę kicha niech ich wszystkich jasne..................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 16.09.2005 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Nie wkurzałabym się tak bardzo, gdyby nie ekipa na działce, która pięknie pracuje, rychły termin wyprowadzki i podłączenie wody.Tak wszystko miałam perfekcyjnie poukładane, że na 30 września łazienki i woda i szabmo miały być gotowe.A bez kasiorki, to raczej nie pójdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 16.09.2005 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Martka, rzeczywiście te jasne fugi ( szczególnie na wannie ) nie wyglądają zbyt dobrze...Bo te ciemne na ścianie całkiem dobrze. Czy temu facetowi myślenie sprawia ból? Nie mam pojęcia, czy można je wydłubać. a może lepiej wybrudzić. Przypomniało mi się teraz, jak moja teścowa przyjechała do mojego świeżo wyremontowanego mieszkania i przywiozła mi wiadro wiśni, zaraz potem jak urodzilam drugiego syna.Byłam tak zmęczona, że nie wiedziałam, czy jest dzień, czy noc. Po kilku godzinach spytała oburzona, dlaczego nie robię przetworów, przecież wiśnie się zepsują????/ Powiedziałam jej, ze jestem bardzo zmęczona i nie będę ich drelowała. Gdy wróciłam do kuchni po karmieniu syna i krótkiej drzemce, moja teściowa wydrelowała połowę wiadra wiśni, rzucając pestki prosto na kafle z białą fugą.... .Od tej pory miałam fugi koloru wiśniowego na środku kuchni, a po bokach białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 16.09.2005 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Żabciu - trochę go bronię, bo widziałam jego zdziwienie na buzi, gdy tłumaczyłam mu co chce. nie wiem, czy wskazałam zły worek, czy wyrazam się w zbyt skomplikowany sposób. Dośc tego, ze mam białe fugi na podłodze, których nie zdzierżę. Wydłubije jutro, żeby w poniedziałek mogli od razu poprawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 16.09.2005 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Żabciu - trochę go bronię, bo widziałam jego zdziwienie na buzi, gdy tłumaczyłam mu co chce. nie wiem, czy wskazałam zły worek, czy wyrazam się w zbyt skomplikowany sposób. Dośc tego, ze mam białe fugi na podłodze, których nie zdzierżę. Wydłubije jutro, żeby w poniedziałek mogli od razu poprawiać Martka, proszę Cię... nie dłub. Niech oni sami podłubią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 16.09.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Też byś dłubał gdybyś tak miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.09.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 a mówią ze sprawiedliwość jest ślepa.... no dobra już się na nie nabijam... szczerze współczuje... m. ps. jutro wyjezdzam rano na caly weekend wiec bedzie mogla do woli sie wyrażać w swoim dzienniku :D, a ja mi sie spodoba to może nawet pozwole tak zostawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 16.09.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 jeśli świeże to trzeba wyskrobać... a kafelkarzowi po gaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 16.09.2005 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 No są już twarde Ale nic. Poradze sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 16.09.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 No są już twarde Ale nic. Poradze sobie to obetnij mu... hmmm ... ja... no ten tego ... wypłatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 16.09.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 szkoda by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.09.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Martka ja bym się tam nad nim nie litowała Bo tak dał te fugi że ni przypiął ni przłatał a jaka kare przewidziałas skoro fugi wydłubiesz sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 16.09.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 nie wiem jeszcze te brązowe na ścianie to chyba zostawię te na podłodze i brodziku wydłubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 16.09.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Martka nie karę tylko nagrodę dla nich przewidziała - w końcu oszczędzi im wydłubywania fugi (a to jakby nie patrzeć dość uciążliwe zajęcie). Martka, ja Cię proszę... zostaw, oni sp... (cześć maksiu), oni naprawią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 16.09.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 bo ja mój drogi oszczedzam czas ha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 16.09.2005 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Poddaję się... do Ciebie nic nie trafia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 16.09.2005 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Martka, a czym będziesz dłubać? Pazurami? Pilniczkiem? Bo te z brodzika to chyba igłą... Żarty, żartami, ale robota nielicha. No cóż, przyznam, że też bym dłubała, bo MUSZĄ być ciemne i koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 17.09.2005 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Jaguś, nie mam jeszcze pomysłu "czym" ani "jak" Ale wieczorem Ci powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 17.09.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Niestety nie zostawiłbym jasnych na podłodze. Na pewno się odbarwią, zwłaszcza przy toalecie (pisuaru nie masz, a facetów w domu masz) i umywalce, zawsze coś skapnie jak nie przy mydełku to przy ręcznikach. No i przy kabinie też z tych samych przyczyn co przy umywalce (oczywiście ). Oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts