Willie 19.09.2005 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Jasna sprawa! zapytaj doradcę czy pamięta Twój numer rachunku żeby przelewać tam należną część jego wynagrodzenia zaraz zadzwonię do swojego banku kredytowego zapytam się czy może jakiś ulotek nie poroznosić czy coś posprzatać....człowiek nie czyta tych umów kredytowych a może to też obowiązek kredytobiorcy cholera to za miękkie słowo stanowczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.09.2005 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Rzeczywiście cholreka to za małe słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.09.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Martka - a co z Twoim prundem bo dzisiaj już przecież 20 wrzesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 20.09.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Wolę się nie wychylac, bo jeszcze przyjadą, a ja nie będe miała kasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 20.09.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Marta-Jesteś WIELKA Jestem pełna podziwu dla twojego samozaparcia w budowaniu swojego domu.Jeszxcze bardziej cieszy mnie to że podobne mamy gusty(beże,brązy i drewno-a nie metal i szkło)Będziemy w przyszłym roku budować c33 zmuratora-mały domek.Twoje przeboje zahartują nas może chociaż duchowo.Gratulujemy i życzymy DALSZYCH SUKCESÓW!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 20.09.2005 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Martka, czy firma Omega to ta firma, której właściciel Cię ochrzanił? Bo jeśli tak to gratuluję im siatki agentów.... Tak ładnie przesyłkę przejąć... No no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 20.09.2005 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Martko Czy mogłabyś mi napisać wszystko (albo jeszcze więcej) na temat pompy ciepła którą założyłaś? Czy ona grzeje też wodę (CWU)? Czy do C.O. masz podłogówkę czy grzejniki? Co na poddaszu? Chyba nie uważnie czytałam ale chyba masz podłogówkę (na ścianach). Jakiej firmy masz to wszystko? czy możesz podać przybliżony koszt? PLEASE z góry dziękuje za odpowiedź (może byc na priv - ta cena).Czytamy Twoje przygody i aż cholera człowieka bierze...Pozdrawiam Agaps. Jakie masz schody na podasze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AggaB 22.09.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Lepiej późno, niż wcale... Martka, dzięki za zdjęcie Drakuli A tak w ogóle, jeśli ja, biorąc kredyt na mieszkanie (nie mam takiego zacięcia do walki z "ekspertami" jak Ty i nie biorę się za budowę domu), mam się tak samo użerać z Panem G, bądź jakimś innym BARDZO WAŻNYM PANEM z banku, to może od razu w budzie zamieszkam Pozdrawiam i, jak wszyscy, mocno trzymam kciuki (i wcale nie dlatego, że jestem Twoją ukochaną siostrzyczką) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 22.09.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Pozdrawiam i, jak wszyscy, mocno trzymam kciuki (i wcale nie dlatego, że jestem Twoją ukochaną siostrzyczką) My też trzymamy nie dlatego, że jesteśmy jej ukochanymi siostrzyczkami. Chociaż... Martka, chociaż podobny jestem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 22.09.2005 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Póki co - właśnie wyjechał ktoś z Olecka zabrac parapety Omedze i zamontować u mnie DZIŚ A tak swoją drogą, DZIŚ było we wtorek, a mamy.... hmmm...czwartek. I? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 23.09.2005 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 "Zamontowali" - cudzysłów jest celowy.Przyjechali, położyli, wybrudzili pianka i pojechal;i.Za resztę obróbki musze zapłacić moim panom wykonawcom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.09.2005 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Cholerka same kłopoty masz z tymi oknami, parapetami A jak Twoje drzwi? A co z prądem? Masz już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 23.09.2005 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Nic nie mam - drzwi w poniedziałek, prąd lada moment, pieniażki nie wiem kiedy. Kicha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.09.2005 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 No kicha straszliwa A co mówi elektryk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 23.09.2005 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Maluszku, jak nie mam kasy i ciągle będzie "niedługo" to wolałam się nie wychylać. Dziś będę coś wiedziała może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 23.09.2005 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Lepiej późno, niż wcale... Martka, dzięki za zdjęcie Drakuli A tak w ogóle, jeśli ja, biorąc kredyt na mieszkanie (nie mam takiego zacięcia do walki z "ekspertami" jak Ty i nie biorę się za budowę domu), mam się tak samo użerać z Panem G, bądź jakimś innym BARDZO WAŻNYM PANEM z banku, to może od razu w budzie zamieszkam Pozdrawiam i, jak wszyscy, mocno trzymam kciuki (i wcale nie dlatego, że jestem Twoją ukochaną siostrzyczką) Cześć Sis - Mama ma dosyć obu przywleczonych do domu piesków, więc od razu będziesz miała towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.09.2005 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Martka - to trzymam kciuki, żeby się udało A swoją drogą warto by zrobić paskudą reklamę Twojemu bankowi, że tak traktują klienta. Mam wrażenie, że oni robią straszliwą łaskę, że wypłacają Ci kolejną transzę Może powinnaś napisać jakąś skargę do kierownictwa banku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 23.09.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Martka-wiem że czasem nie ma już siły ani ochoty-ale zgadzam się z maluszkiem-może jakieś pismo ze skargą na pana od kredytu do jego przełożonego popchnie sprawę.Trzymam kciuki nadal!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 23.09.2005 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Póki co staram sie też o kredyt na refinansowanie tego mojego w innym banku. Działają niewiele szybciej. Po co więc skarga, skoro wszyscy mają klienta w D. Niestety złożenie wniosków do kolejnych banków wiaże się z kosztami wyceny około 1000 PLN. Wydac tyle kasy, bo być moze jest jakiś co działa szybciej? Hm... wysoce ryzykowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bogdan100 23.09.2005 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Witam... Tak nieśmiało obserwuje Twoje zmagania.... W kwestii kredytów jeśli mogę coś zasugerować to proponuję - ja tak robię przy zmianie banków: sprawdzam w poszczególnych interesujących mnie bankach listę uprawnionych do wyceny rzeczoznawców - najczęściej mają podpisane umowy z dość sporą liczbą takich osób po czym zlecam wycenę temu który figuruje na liście wszystkich banków które mnie interesują ( na marginesie z nim też da się negocjować cenę ... ('')('') ) jedyny mankament jest wówczas jeśli bank ma swojego rzeczoznawcę ale tego się dowiesz przy rozmowie wstępnej. życzę powodzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts