Aga - Żona Facia 23.09.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Martko Czy mogłabyś mi napisać wszystko (albo jeszcze więcej) na temat pompy ciepła którą założyłaś? Czy ona grzeje też wodę (CWU)? Czy do C.O. masz podłogówkę czy grzejniki? Co na poddaszu? Chyba nie uważnie czytałam ale chyba masz podłogówkę (na ścianach). Jakiej firmy masz to wszystko? czy możesz podać przybliżony koszt? PLEASE z góry dziękuje za odpowiedź (może byc na priv - ta cena). Czytamy Twoje przygody i aż cholera człowieka bierze... Pozdrawiam Aga ps. Jakie masz schody na podasze?? Martko jesteś dzielną Kobietą i na pewno dasz sobie radę z tym bankiem... wierzę w Ciebie... Czy jak znajdziesz wolną chwilę i oddetchniesz z nerwów to odpiszesz mi na temat pompy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 23.09.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Kolor rzeczywiście dużo jaśniejszy od tego, który miał być.....Ale ten też jest ładny!Będziesz kazała wymienić?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 23.09.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Nie wiem - elewacja będzie jaśniutka i jasniutkie parapety - nie za ładnie.Z drugiej strony te są dobrze wykonane.Musze pomyślec, ale raczej poproszę o wymianę...Chyba, że można to przyciemnić jakoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.09.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 No, Marto jak tak czytam to co pisałaś ostatnio to zaczynam się nastawiać na to aby nikomu nie wierzyć i wszystkich dwa razy sprawdzać. No jak to tak można. Co za traktowanie klienta. Pewnie, że ten kolor też jest ładny. Ale nie o to chodzi. Chodzi o to, że nie dostałaś tego co zamawiałaś. Mnie to takie przekonywanie, że to i tamto.., strasznie złości. No jak można powiedzieć, że oglądała pani mokre itd...To trzeba pilnować aby klient oglądał to cos, takie jakie ono jest a nie jakie ono się stanie po przechowywaniu w nieodpowiednich warunkach. Nas tez tak próbowali „załatwić” bo oglądaliśmy cegle klinkierowa zakurzoną, zabrudzoną i koloru nie było widać. W końcu wymienili na taka jaka chcieliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 23.09.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Martka, ale ty wybredna jesteś. Przecież pan wyraźnie powiedział że to Twoja wina, a jeszcze się czepiasz... Trzeba było z plastiku wziąć, to by nie było różnicy w kolorach. Albo blaszane. Teraz ludziom sie we łbach poprzewracało, nie dość że im się zawiezie ten parapet, to jeszcze kolor ma być taki jak był zamawiany. To po to żeśmy z komuną walczyli? Brać co przywiezione, a nie... Jakby był zamawiany czerwony a przywieźliby czarne, no, wtedy ewentualnie moznaby pomyśleć. Chociaż czarny też ładny. Ale nie, ma być jaśniejszy... Niech se klientka lampką oświetli, będzie jaśniejszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 23.09.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Whisper, no powstrzymaj się - a jak on to czyta, to argumenty ma gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 23.09.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Może zmieni kolor jak się natentegesuje? Znaczy się, tym szuwaksem takim, o! zaimpregnuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 23.09.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 A może przyjedziesz we wtorek o 17 i wytłumaczysz temu panu, ze to co napisałeś to sarkazm był i nie wolno tak myśleć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 23.09.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Myślisz że to trzeba tłumaczyć? To ja pisemnie oświadczam, że Martce należą się takie parapety jakie zamawiała. Kolor ma się zgadzac, wymiary też. I żadnych uwag o oświetlaniu żeby były jaśniejsze... Zrozumiano?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AggaB 26.09.2005 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Cześć Sis - Mama ma dosyć obu przywleczonych do domu piesków, więc od razu będziesz miała towarzystwo No to zaraz mi się humor poprawił, a już się bałam, że sama będę Ale w razie czego, to zaproszę Ciebie jeszcze do mojej budy, bo, jak tak dalej pójdzie, to... Ale mam nadzieję, że jednak ja do Ciebie wcześniej na parapetówę przyjadę Buziaczki, Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.09.2005 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Tak trzymać Martko! Czekam na zdjęcia wymienionych parapetów, tych ciemniejszych, tych co zamawiałaś... Będzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 30.09.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Martka , żadnych doniesień z frontu budowy Odezwij się , jak tam z Bankiem, puszczać już te kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 30.09.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Martka, odezwij się. Co słychać w twoim domku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 02.10.2005 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 To odcinek spacjalnie dla mpb1971, która dopomina się o "niusy" dzięki Martka , na prawdę się martwiłam. Myślałam szczerze powiem ( napiszę ? ), że pomieszkujesz juz troszkę... No, ale co się odwlecze, to... Cały czas mocno trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 02.10.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 Martka, jak nie będziesz miała gdzie mieszkać, to zapraszam do nas! Właśnie nam się przyda ktoś do nocowania na budowie. Możesz spać ze swoimi sztachetami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.10.2005 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Martka trzymam kciukasy za pomyslnośc Mam nadzieję że uda się wszystko pozałatwiać i pomyślnie zamieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krasna 06.10.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Hej Martka,don't worry, sama mi napisałaś, że wszystkie problemy kiedyś się kończą.Będzie dobrze, albo przynajmniej: będzie lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.10.2005 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Martka, napisz co sie dzieje. Mam nadzieję, że udało Ci się wszystko załatwić i masz już pieniążki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekM 12.10.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 No dobra Martka. Nie odzywałem się na tym forum od dość dawna, ale teraz zabiorę głos. Śledzę Twój dziennik budowy regularnie i WKURZA MNIE, że od pewnego czasu nic w nim nie piszesz! Co ja mam czytać? W ogóle o mnie nie myślisz! Ba, o mnie! O innych forumowiczach nie myślisz! Ale dobra, daję ci jeszcze jedną szansę. A tak poważnie - bardzo fajnie się czyta Twój dziennik i trzymam kciuki za Twoją budowę. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bogdan100 12.10.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 A tak poważnie - bardzo fajnie się czyta Twój dziennik i trzymam kciuki za Twoją budowę. Powodzenia! No właśnie takich cichych obserwatorów trzymających kciuki jest tu pewnie sporo a tu nic... może chociaż jedno zdanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts