nurni 03.11.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Luśka to pozdrów Martkę od nas wszystkich jak będziesz miała z nią kontakt. A maluje sama, jak się przymierzała, czy jednak ekipą? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.11.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Luśka pozdrów Martke i przekaż że cały czas trzymamy kciuki Czekamy tutaj na nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.11.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Martka - trzymam kciuki Jakbyś potrzebowała pomocy przy przeprowadzce to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żona budowniczego 07.11.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Dzisiaj to nawet ja zaczęłam szukać twojego dziennika. Dobrze, że są w świecie internetu wyszukiwarki, bo pewnie przeglądałabym te dziesiątki stron na forum Napisz coś, bo zaczynamy z mężem się martwić o ciebie... Dobrze, że chociaż są jakiekolwiek wieści przez Whisperów. Ale to nie to samo co z "pierwszej ręki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 07.11.2005 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Teoretycznie Martka powinna już mieszkać - miała przeprowadzać się w weekend. Przedzwonię jutro, to może coś więcej napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.11.2005 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Czekam na wieści Whisperku Pozdrów ją gorąco i powiedz że trzymamy mocno kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.11.2005 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Whisper dzwoniłeś? Co słychać u Marki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 08.11.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Już mówię. Ale uwaga, wersja bez autoryzacji Martka wyjechała, ale wróci Nie przeprowadziła się jeszcze, bo prace wykończeniowe idą - najdelikatniej mówiąc - niezadowalająco. Jutro ma dokończyć przeprowadzkę gratów do domku, a w czwartek ekipa ma jej oddać klucze - niezależnie od tego co będzie zrobione. A potem ekipa ma dostac wypłatę i życzenia szerokiej drogi, bo oni to Martce tego domu w skończonym czasie nie wykończą Martka obiecała też, że jutro (czyli w środę) pokaże parę zdjęć. Sam czekam z niecierpliwością... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 08.11.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Martka obiecała też, że jutro (czyli w środę) pokaże parę zdjęć. Sam czekam z niecierpliwością... To ja czekam razem z Tobą. Co tak będziesz sam czekał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.11.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Martka obiecała też, że jutro (czyli w środę) pokaże parę zdjęć. Sam czekam z niecierpliwością... To ja czekam razem z Tobą. Co tak będziesz sam czekał. To ja poczekma z Wami będzie nam raźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 08.11.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Fajnie że ze mną czekacie. Miałem iść, bo co tak sam będę czekał. Ale jak czekacie ze mną to jakoś raźniej będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 08.11.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Martka właśnie się odezwała - z powodu mgły wylądowała w Katowicach zamiast w Warszawie. A jak popatrze przez okno, to wychodzi na to, że do rana się nie pojawi. Ja proponuję się na razie rozejść, a z rańca pojawić się znowu. Koleżanka Agnieszka zrobi listę społeczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.11.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Skoro wylądowała to już jest dobrze Zarządzam zbiórkę jutro o 8 rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 08.11.2005 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 To ja też na ta liste sie zapisuje. No i na zbiórkę o 8 rano też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.11.2005 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 To i ja się przyłączam do czekania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.11.2005 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Rzeczywiście listę trzeba sporządzić Widze że coraz więcej chętnych się zbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.11.2005 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Prosze nie zpaomniec o kwiatach prezentach itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.11.2005 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 A może lepiej kawusię, jakieś kanapki czy cuś bo zanim Martka wróci z Krakowa to troszkę minie a dopiero później te prezenta i kwiaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 08.11.2005 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 To i ja zapiszę się do kolejki dawno nie stałam chleb i sól wezmę na zbiórkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 08.11.2005 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Dopisuję się do kolejki!Czekam na Martkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts