monka 09.11.2005 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Fajnie cię znowu widzieć Domek ślicznie się prezentuje a duża łazienka naprawdę robi wrażenie. Już teraz wiem czemu Whispera szlag trafia Martko jak już trochę odpoczniesz to napisz jak możesz jaki masz tynk zewnętrzny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 09.11.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 No to jak mawiał Kiwaczek, budowaliśmy, budowaliśmy i zbudowaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 09.11.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Witaj Martka!Nareszcie!! Domek się prezentuje świetnie.Pamiętaj że szczegóły tylko ty widzisz,a my się cieszymy z Tobą z płotu,tynków(nawet częściowych),kominka,pięknej łażienki na dole i jeszcze piękniejszej na górze z PIEKNA DUZA WANNA !!!!!!!!!!Trzymamy kciuki za Ciebie i ekipę aby nabrała życia do pracy a jak nie kopniaka w d....i do widzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żona budowniczego 09.11.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 No, nareszcie jesteś. Trzymamy kciuki, żeby "fachowcy" nareszcie stworzyli ci warunki do normalnego życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 09.11.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 warto było czekać, dzięki czekamy więc na następne zdjęcia, trzymamy mocno kciuki,, i obiecaj że będziesz się częściej pojawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 09.11.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 No i się doczekaliśmy, nareszcie . Martka łazienki masz bardzo, bardzo ładne. Płot rewelacyjny ( taki mi się marzy, po ile sztachetki ? ). Kolor tynku coś mi przypomina . Może przyda ci się pomoc przy przeprowadzce ? Zawsze co kilka samochodów to nie jeden... Czekam ( jak wszyscy ) na resztę wieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.11.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Jak reszta tutaj, to ja tez jestem pod wrażeniem. Domek śliczny. elewacja bardzo mi się podoba, dach piękny, łazienka tez... Ta duża jest strasznie duuuża, to taki pokój kąpielowy, ale będziesz miała luksusowo... Fajnie, że już jesteś i się do nas odezwałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.11.2005 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Aga - a Ty co tak późno Miałaś być o 8. Przyznaj się zaspałaś Szykowałam się bo byłam dzisiaj w odwiedzinach na swoim oddziale Mało nie zapomniałam o kolejce I dopiero teraz mam chwile czasu żeby nadrobic zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.11.2005 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Oj do kompletu to jeszcze sporo brakuje. Trzeba doliczyć cichych sympatyków bo jest tu ich napewno wielu.....hi...hi... Tak, to o mnie było...też. Martka, dzielna kobietko, kciuki bolą od zaciskania, ale warto było. Gratuluję wszystkich dokonań. Masz piękny, domuśny domek, o sąsiadach bliższych i dalszych nie wspominając A może i wspominając właśnie. O tych zza Buga też . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.11.2005 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Warto było czekac Pieknie, pieknie Szkoda tylko że panowie nie słuchają co do nich mówisz Trzymam nadal kciukasy i czekam na dlasze wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.11.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 No wreszcie Martka sie odezwala Piekne fotki, piekny domek Ale czemu powrot autobusem do W-wy tzn ze jeszcze nie mieszkasz u siebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 09.11.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Jajcek, informacja o powrocie autokarem dotyczyła tego co pisał Whisper - wczoraj zamiast na Okęciu, samolot z Kopenhagi wylądował W Katowicach... I zamiast o 22 byłam w domu o 5 rano, bo podstawiono na autokar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.11.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Sorki nie doczytalem Ale mgla byla rzeczywiscie paskudna i niestety nic nie ladowalo w W-wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.11.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Martka, nic sie nie martw, kiedyś to się skończy , a i tak jestem pełna podziwu dla Ciebie, że tak dzielnie sama z tym wszystkim walczysz. Co jest złego z kominkiem? Miał inaczej wyglądać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krasna 09.11.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Ja już całkiem straciłam nadzieję, że dziennik Martki odżyje. Ale jednak! Hura! Niestety kompletnie przegapiłam kolejkę i nie przyłączyłam się do komitetu powitalnego Dom wygląda już super fajnie, gratuluję Marto! Trzymam kciuki za dalsze zmagania z budową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.11.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Martka, nic sie nie martw, kiedyś to się skończy , a i tak jestem pełna podziwu dla Ciebie, że tak dzielnie sama z tym wszystkim walczysz. Chyba wszyscy czytelnicy tego dziennika sa pelkni podziwu dla jego wlascicielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 09.11.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Martka Gratulacje, chałupa całą gębą - czyli DOM Jak Ci poszło malowanie ? Własnymi ręcami wykowywałaś jednak? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 09.11.2005 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Chyba można to skwitować jednym zdaniem: Martka - witaj w domu Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 10.11.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Martka, widzę, że wszyscy chcą na siłę cię uszczęśliwić, najpierw pan który zrobił kominek tak jak on chciał a potem pan obudował wannę jak on chciał, oj Martka czyżby oni chcieli z Toba zamieszkać??? a tak serio to u mnie jest też tak jak panowie to widzą i dają mi dobre rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 10.11.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Martka, napisz co to za płytki w łazience na dole. Wiem, że Tubądzin ale jak nazwy kolorów? Wydaje mi się, że to kolekcja Kuba, a dekory skąd?[/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts