maksiu 17.04.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Martko: Sylwek ma racje.. w twoim dzienniku jest coś co mnie urzekło, jest on jednym z niewielu ktore staram się śledzić na bieżąco, pomimo braku czasu... tak wiec dopisz mnie do swojej listy wiernych czytelników.m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 17.04.2005 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Martko! Bardzo miło było Cię poznać, i wielkie dzięki za odwiedziny, Buduj i pisz, czekam na dalszy ciąg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.04.2005 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Martko - bardzo się cieszę, że Cię poznałam Jak tam niebieskie widzenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 18.04.2005 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 KOchana Martko Przywracasz mi wiarę w ludzi. U nas zaawansowanie prac podobne - i ja też chce się wprowadzić około wrzesnia (bo wtedy według wszytskich znaków na niebie i ziemi przyleci bocian ). A mój Miś i fachowcy twierdzą że sie nie da. Właśnie Miśkowi wykrzyczałam - jak u Martki się da, to u nas też. Pozdrówka i efektów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 18.04.2005 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 A nie masz Funiu pomysłu na sąsiada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 18.04.2005 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 No widzisz, a tak narzekałś, że ci poprzednio panowie przy stemplach nie pomogli. Pewnie śpiewy sąsiada uświadomiły im, jaka jestes fajna Jak tam aparat, działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 18.04.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Jeszcze nie, ale juz siedzę i knuję. Moze jakiś patent sie znajdzie Może musisz powiedzieć, że jesteś np. świadkiem Jehowy (mam nadzieję, że nikogo nie obrażam), każesz mu Biblię czytać i zaprosisz na spotkanie zboru. 90 szans na 100, że wiecej nie przyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 18.04.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Aparat działa. Jutro będzie trochę zdjęć. zrobiłam fotke Abrombiątku i inną Jagnowemu Mikołajowi i jeszce Jagnowemu psowi. Ciekawe jak wyjdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 18.04.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Martka - pomysłu nie mam, ale serdecznie współczuję takiego amanta Pewno Whisper coś wymyśli - kreatywny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.04.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Martka - a gdzie zdjątko rzeczonego somsiada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 18.04.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Maluszku - klisza by tego nie wytrzymała, zapewniam Cię. Ale może kiedyś zrobię z ukrycia jakąs fotkę to Wam podrzucę Moge też ogłosić na niego przetarg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.04.2005 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Najlepiej takiej treści:"w dobre ręce (zupełnie darmo) oddam swego sąsiada" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 18.04.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Maluszku, a po co ograniczac ilośc potencjalnych klietnów słowami "w dobre ręce" Tak szczególnie to mi na komforcie rzeczonego pana nie zalezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.04.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Musiałaś mu się bardzo spodobać jak Cię tak adoruje Może ma jakieś poważne zamiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 18.04.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 biorąc pod uwagę zapach towarzyszący jego wizytom - raczej nie jest w stanie określić co mu siepodoba.Moim zdaniem mu nudno i tyle.Ale mógłby sie nudzić gdzies indziej a nie u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.04.2005 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Martka - już wiem Kup nowe auto - sąsiad Cię nie rozpozna i nie będzie przychodził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.04.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Maluszku myślę że to nie pomoże te typy bardzo sprytne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.04.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Może ten sąsiad to sobie tak niecnie w główce swej kombinuje: kobitka ma autko, stawia chałupkę to może warto się koło niej zakręcić. Martka - zrób jak najszybciej ogrodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 18.04.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Martka - pomysłu nie mam, ale serdecznie współczuję takiego amanta Pewno Whisper coś wymyśli - kreatywny jest W końcu Byk, więc i kreatywny i skromny... Może Ci nożyce Fiskarsa pożyczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 18.04.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 już masz? Ja właśnie dziś chciałam kupic ,ale zapomniałam jak sie toto nazywało. Kupię w sobotę i poszatkuję gałęzie Kochani: Neutralizacja sąsiada musi sie odbyć w sposób bezśladowy. Nozyce fiskarsa są ekstra, ale nie sprawią, iż delikwent zniknie. Whisper, Twoja bycza kreatywność jest dziś zmęczona - po najmniejszej linii oporu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts